Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Elitný center sa sťahuje do Popradu, Kamzíci získali veľký úlovok

POPRAD - Americký hokejista Max Gerlach podpísal v nedeľu zmluvu s Popradom. Klub spod Tatier tak získal najproduktívnejšieho hráča základnej časti uplynulého ročníka Tipos extraligy, ktorý nazberal za zostupujúci Prešov celkovo 59 bodov (34+25) v 50 zápasoch.
Zdroj: 45006
Zdieľajte:

"Poprad má veľa dobrých hráčov, ktorí sa v nadchádzajúcej sezóne pokúsia spraviť veľký krok k tomu, aby sme boli top tím v lige," povedal Gerlach pre oficiálnu klubovú webstránku. Dvadsaťpäťročný útočník strávil juniorskú kariéru v kanadskej WHL a nasledujúce štyri sezóny odohral v Európe. Pôsobil vo Švédsku, Švajčiarsku, Rakúsku a pred príchodom na Slovensko si vyskúšal taliansku ligu. V minulom ročníku bol aj najproduktívnejší strelec ZČ.

Prečítajte si aj

MS 2023: Slovenský tím dostal odpoveď v prípade príchodu Šimona Nemca

"Potrebovali sme produktívneho strelca, ktorý vie skórovať v rôznych situáciách. Dokázal to aj v minulom ročníku. Máme od neho veľké očakávania, čo sa týka gólov a bodov v hre päť na päť, presilovkách i rozhodujúcich situáciách," povedal k novej posile riaditeľ klubu Ľudovít Jurinyi. Poprad vypadol v uplynulom ročníku v predkole play off s Nitrou, ktorej podľahol 0:3 na zápasy.

Prečítajte si aj

Ygdxg hxdh xgd yxyg.Nominácia SR na MS 2023: Tréneri vyškrtli dvojicu z extraligy i legionára. Dve okienka sú otvorené
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články