Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

MS 2023: Slovenský tím dostal odpoveď v prípade príchodu Šimona Nemca

RIGA - Obranca Šimon Nemec zatiaľ neposilní slovenskú hokejovú reprezentáciu pred MS v Rige. Klub NHL New Jersey Devils ho po vypadnutí farmárskeho tímu Utica Comets z play off AHL povolal do prvého tímu. Informoval o tom web hockeyslovakia.sk.
Zdroj: 45003
Zdieľajte:

Devils prehrávajú v semifinále Východnej konferencie s Carolinou Hurricanes 0:2 na zápasy. Tretí duel série je na programe v sobotu o 21.30 h SELČ v New Jersey.

Prečítajte si aj

Ygdxg hxdh xgd yxyg.Nominácia SR na MS 2023: Tréneri vyškrtli dvojicu z extraligy i legionára. Dve okienka sú otvorené

Nemec, ktorého si Devils vybrali vo vlaňajšom drafte ako celkovú dvojku, odohral celú sezónu 2022/2023 na farme "diablov" v Utice. Pre Comets sa v noci na sobotu skončila sezóna, keď prehrali sériu play off AHL s Torontom Marlies 1:3 na zápasy. Nemec sa v šiestich zápasoch vyraďovacej časti prezentoval gólom a tromi asistenciami, predtým nazbieral v 65 stretnutiach základnej časti 34 bodov (12+22). V prípade štartu v drese New Jersey by išlo o jeho debut v NHL. Slovensko reprezentoval na dvoch MS a aj na bronzových ZOH v Pekingu.

Prečítajte si aj

Slovan s treťou posilou. Belasí podpísali bývalého robustného útočníka NHL

Prečítajte si aj

Gydxg ydgxbxd g gydgd.Jeden za všetkých, bojoval ako o život. Nomináciu si zaslúži, povedal Frühauf o debutantovi na súpiske
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články