Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Jeden za všetkých, bojoval ako o život. Nomináciu si zaslúži, povedal Frühauf o debutantovi na súpiske

TRENČÍN - Do záverečnej nominácie slovenskej hokejovej reprezentácie pre majstrovstvá sveta v Rige sa nedostali obranca Michal Beňo a útočníci Maroš Jedlička a Adrián Holešinský. V kádri zostalo 25 hráčov - traja brankári, osem obrancov a štrnásť útočníkov. Vedenie národného tímu ešte počká na to, ako sa vyvinie situácia ohľadom potenciálnych príchodov brankára Jaroslava Haláka z New Yorku Rangers a obrancu Šimona Nemca z farmy New Jersey. Oznámil to v sobotu po prípravnom zápase s Rakúskom (4:3) asistent trénera SR Peter Frühauf.
Gydxg ydgxbxd g gydgd.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Okrem brankárskej trojice Samuel Hlavaj, Dominik Riečický a Stanislav Škorvánek absolvujú premiéru na svetovom šampionáte aj obrancovia Dávid Mudrák, František Gajdoš a útočníci Martin Chromiak, Viliam Čacho a Oliver Okuliar. Svoje miesto si podľa Frühaufa zaslúžene vybojovali:

Prečítajte si aj

Ygdxg hxdh xgd yxyg.Nominácia SR na MS 2023: Tréneri vyškrtli dvojicu z extraligy i legionára. Dve okienka sú otvorené

"Jeden za všetkých je Gajdoš, ktorý prišiel ako mladý chalan a odohral prvú výraznejšiu sezónu. Tiež si prežil svoje pozitívne aj negatívne obdobia. Musím však povedať, že tu je šesť týždňov a v úvodzovkách bojoval ako o život na každom tréningu a bolo to vidieť. Zaslúži si byť momentálne v záverečnej osmičke."

Prečítajte si aj

Ďakujeme! Zaznelo z klubu, ktorý nepredĺžil zmluvu slovenskému hokejistovi
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články