Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Trofejami ovenčený Slovinec trpí nevyliečiteľnou chorobou. Pomocnú ruku podala i hviezda LA Kings

ĽUBĽANA - Bývalému slovinskému hokejovému obrancovi Alešovi Kranjcovi diagnostikovali nevyliečiteľnú chorobu ALS. Informovala o tom jeho manželka Andreja.
Zdroj: 44896
Zdieľajte:

Kranjc v priebehu kariéry získal až päť majstrovských titulov. Štyri v rodnom Slovinsku, jeden v Maďarsku. Hokej naposledy hral v sezóne 2019/20 v tretej nemeckej lige za EV Lindau. „Choroba mu zničila nielen šancu pokračovať v hokejovej kariére, ale hlavne mu znemožnila tráviť čas vonku, v prírode, na ľade alebo na bicykli s jeho dvomi deťmi. Keď píšem tieto riadky, tečú mi slzy po celej tvári," napísala zronená manželka niekoľkonásobného reprezentanta Slovinska. „Nie je pomoci, nie je riešenia, nič. Absolútne nič. Doktori ani nevedia, ako rýchlo bude choroba postupovať. V bitke sme ostali sami. Úplne sami," doplnila užialená žena.

Prečítajte si aj

Odchádza milý, pracovitý, skromný a profesionálny brankár. Prešovčan ide otvoriť novú kapitolu

Vraví sa však, že nádej zomiera posledná. V zámorí našli kliniku, ktorá sa zaoberá liečbou choroby ALS. Andreja založila založila zbierku. Koncová suma je 200 000€. Svojmu krajanovi čiastkou 11 000€ prispel aj hviezdny hokejista LA Kings Anže Kopitar.

Pozrite si aj

VIDEO V súkromí kamaráti, na ľade nepriatelia. Prvé finále v Žiline okorenila rýchla férovka
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články