Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Máme pred sebou ešte tri možnosti, musíme sa na to vyspať, uvedomujú si vážnosť situácie slovanisti

MICHALOVCE - Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce zvládli aj druhý domáci zápas štvrťfinále play-off proti HC Slovan Bratislava a v sérii vedú už 3:1 na zápasy.
Zdroj: 43691
Zdieľajte:

Peter Kudelka (HK Dukla Ingema Michalovce): "Slovan v úvode dominoval pohybom a my sme strácali veľa pukov. Vďaka nášmu brankárovi Škorvánkovi sme mali len jednogólové manko. Pár hráčov naštartovalo celý tím a chytili sme sa. Chlapci ožili na striedačke a začali si dôverovať, že to môžeme vyhrať. Po dvoch góloch sme boli v laufe. Hráči pracovali obetavo a blokovali strely. Sme veľmi spokojní s víťazstvom a pred nami stojí posledný krok, ktorý býva spravidla najťažší. Musíme byť stále pri zemi a pokúsiť sa o úspech timovosťou."

Prečítajte si aj

VIDEO Slovan doplatil na rozhodnutie jedného človeka, Pardavý: Za toto nikdy nemôže byť trestné strieľanie

Ján Pardavý (HC Slovan Bratislava): "Ukázali sme dve tváre. V prvej polovici zápasu sme hrali aktívne a vytvárali sme si šance. Išli sme do vedenia a potrebovali sme dať ešte jeden gól, aby sa hráči upokojili. Približne od 30. minúty sme začali robiť hlúposti, kde sme dali momentum zápasu Michalovciam. Zle sme vstúpili do záverečnej tretiny a domáci vyrovnali. Od gólu na 1:2 sme boli odrazu iným tímom. Prehrávali sme súboje, strácali puky a jednoducho už to nebolo to mužstvo, ako do polovice stretnutia. Bohužiaľ, sme v ťažkej situácii a musíme sa na to vyspať. Úspešná séria znamená štyri výhry. Máme pred sebou ešte tri možnosti, aby sme to vyhrali. Pôjdeme krok po kroku. Verím, že nôž na krku i naši skúsení hráči nás nabudia natoľko, aby sme to otočili."

Prečítajte si aj

Sedem hráčov už nechcú. Porúča sa aj hlavný strojca dvoch titulov Banskej Bystrice
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články