Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Slovan doplatil na rozhodnutie jedného človeka, Pardavý: Za toto nikdy nemôže byť trestné strieľanie

MICHALOVCE - HC Slovan Bratislava prehráva štvrťfinálovú sériu s Michalovcami 1:2 na zápasy. Belasí čelili trestnému strieľaniu Vadima Pereskokova za obranný zákrok Samuela Takáča na bránkovej čiare. Tento verdikt vyvolal viaceré názory. Svoj pohľad podal aj tréner Ján Pardavý na tlačovej konferencii.
Zdroj: 44238
Zdieľajte:

Peter Kudelka (HK Dukla Ingema Michalovce): "Mali sme veľmi dobrú prvú tretinu. Dali sme jeden gól a boli sme v psychickej výhode. Slovan si následne dokázal vytvoriť tlak. Z protiútoku sme však skórovali. Výkon hostí gradoval a vyústil do dvoch gólov. Počas predĺženia sme mali viac puk na hokejke ako súper a dali sme víťazný gól taký, aký padol. Musím vyzdvihnúť srdce, bojovnosť a charakter mužstva, ktoré chcelo zvíťaziť za každých okolností. Neverili sme, že chceme prehrať. Toto čakáme od našich chalanov a sme na nich veľmi pyšní."

Prečítajte si aj

Sedem hráčov už nechcú. Porúča sa aj hlavný strojca dvoch titulov Banskej Bystrice

Ján Pardavý (HC Slovan Bratislava): "Opäť sme smolne prehrali v predĺžení. Mali sme aktívny úvod. Boli tam strely, šance, ale, bohužiaľ, neboli sme schopní presadiť sa. Dokázali sme to až v tretej tretine a v predĺžení som veril, že to zlomíme na našu stranu. V zápase sme spravili asi päť hlúpych chýb, z toho dve po sebe idúce v predĺžení. Po jednej z nich sme spravili záchranársky pád do bránkoviska. Gól sme zachránili, ale rozhodnutie jedného človeka postavilo proti nám trestné strieľanie, a to rozhodlo. Za úmyselné posunutie bránky nasleduje trestné strieľanie. Ale náš hráč s číslom 49 Takáč zachraňoval puk na bránkovej čiare. Hodil sa tam nohou a v tom pohybe vrazil do konštrukcie bránky, ktorú posunul. Nikdy v živote toto nemôže byť trestné strieľanie ani inde vo svete."

Prečítajte si aj

VIDEO Primitívny zákrok na Slovane. Pôjde sa vyzliecť, dobre? Ďakujem, odstavil hlavný rozhodca Richarda Kapuša

Prečítajte si aj

Prepáčte, máme zatvorené. Stredoslováci museli pristúpiť k nepopulárnemu kroku
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články