Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Elitný slovenský tandem nezvládol play-off, prípravu na MS môže odštartovať kvarteto útočníkov

ŠTOKHOLM/LIBEREC Slovenský hokejový útočník Peter Cehlárik zaznamenal asistenciu v treťom zápase osemfinále play off švédskej ligy.
Zdroj: 42057
Zdieľajte:

Slovenský hokejový útočník Peter Cehlárik zaznamenal asistenciu v treťom zápase osemfinále play off švédskej ligy. Jeho Leksand však prehral doma s Rögle 2:4 a v sérii nestačil na svojho súpera 1:2 na zápasy. V drese domácich sa predstavil aj Marek Hrivík, ktorý nebodoval.

Prečítajte si aj

Pred 25 rokmi zasiahla slovenský hokej obrovská a záhadná tragédia

Bílí Tygři otočili proti Plzni v rozhodujúcom piatom stretnutí predkola play off výsledok z 0:3 na 4:3 po predĺžení. Jednou asistenciou sa na triumfe podieľal aj slovenský obranca Michal Ivan. V drese hostí nebodoval Adrián Holešinský, pre ktorého sa sezóna skončila. Liberec sa vo štvrťfinále stretne s Hradcom Králové.

Prečítajte si aj

VIDEO Michalovčania špeciálne vyzdvihli jediného chlapa, Trenčania: Bude to dlho bolieť, ale vrátime sa silnejší

Olomouc vo štvrtom zápase zdolal doma Karlove Vary 3:0 a v sérii uspeli 3:1 na zápasy. Na víťazstve ôsmeho tímu základnej časti mal zásluhu aj slovenský brankár Branislav Konrád, ktorý vychytal čisté konto.

Prečítajte si aj

Konzultácie so svetovými expertmi rozhodli. Andrej Svečnikov pozná ďalší ortieľ

Výrazný podiel na úspechu Olomouca mal útočník Jakub Orsava, ktorý streli prvé dva góly v stretnutí a na tretí asistoval Janovi Knotekovi. Olomouc sa vo štvrťfinále stretne s víťazom základnej časti z Pardubíc. Sezóna sa tak končí aj Dávidovi Grígerovi.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články