Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan Bratislava posilňuje. Haščák: Bolo to dlhodobo plánované

BRATISLAVA - Novým členom širšieho realizačného tímu HC Slovan Bratislava sa stal Daniel Štumpf. Bývalý extraligový a prvoligový hokejista sa ujíma funkcie skauta. Belasí o novej posile informujú na oficiálnej stránke.
Zdroj: 44524
Zdieľajte:

31-ročný odchovanec nitrianskeho hokeja ukončil aktívnu činnosť po sezóne 2021/22. Jeho poslednou zastávkou bola Skalica, kde bol najproduktívnejším hráčom a zároveň aj najlepším strelcom súťaže. V 55 zápasoch zaznamenal bilanciu (35+43). V priebehu kariéry si obliekal aj dresy Nitry, Nových Zámkov, Trenčína, Zlína, Havířova, Frýdku-Místku či talianskej Cortiny.

Prečítajte si aj

VIDEO Prešovský kouč vytiahol zaujímavú štatistiku. Nechceme to zabaliť, tvrdí kapitán

"Na novú výzvu sa veľmi teším. Po skončení hráčskej kariéry som chcel zostať v úzkom kontakte s hokejom. Vyhľadávanie, sledovanie a hodnotenie hráčov ma vždy zaujímalo a som veľmi rád, že v tejto oblasti môžem na profesionálnej úrovni pôsobiť a ďalej sa rozvíjať v najväčšom klube na Slovensku. Pri svojej práci, ktorá je na čiastočný úväzok, budem spolupracovať s viacerými skúsenými a kvalitnými ľuďmi, ktorí sú na Slovane," nechal sa počuť Štumpf po príchode do Bratislavy. K jeho angažovaniu sa vyjadril tiež športový riaditeľ HC Slovan Oto Haščák.

Prečítajte si aj

Novinka od extraligistu pred play-off: Fanúšikovia si musia dať pozor

"Som rád že sa nám podarilo získať Daniela na miesto skauta v našej organizácii. Bola to dlhodobo plánovaná myšlienka a toto rozhodnutie považujem za strategické z hľadiska ďalšieho rozvoja klubového skautingu, najmä z pohľadu budúcnosti mládežníckeho hokeja v Slovane. Daniel má bohaté hráčske skúsenosti a verím, že aj v novej úlohe naplní očakávania klubu. Týmto by som ho rád oficiálne privítal v organizácii HC SLOVAN Bratislava a želám mu šťastnú ruku pri výberoch mladých talentov."

Pozrite si aj

VIDEO Hviezda Toronta bola odvolaná z tréningu: Dôvodom výmena do Washingtonu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články