Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Poprad sfinalizoval súpisku. Kamzíkov doplnil šikovný krídelník z Ukrajiny

POPRAD - V závere prestupového obdobia najvyššej slovenskej hokejovej súťaže pribudol do kádra HK Poprad ukrajinský útočník Oleksandr Peresunko. Klub o tom informoval na oficiálnej webstránke.
Zdroj: 44434
Zdieľajte:

"Všetko sa zrodilo rýchlo, z počutia viem, že HK Poprad je kvalitná organizácia a je skvelé stať sa jej súčasťou. Som hráč, ktorý sa snaží tvoriť hru a mám veľkú pracovnú morálku. Preto verím, že sezóna bude čo najdlhšia," povedal Peresunko po príchode pod Tatry.

Prečítajte si aj

Štvorica hráčov posilnila Martin. Súčasťou aj majster republiky

Vedenie "kamzíkov" sa rozhodlo podpísať zmluvu s 23-ročným Ukrajincom pre zvýšenie konkurencie v tíme. "Pred koncom prestupového obdobia sme sa rozhodli posilniť káder o ďalšieho legionára. Siahli sme po Oleksandrovi, keďže o ňom vieme, že je to mladý a ambiciózny hráč, ktorý veľa boduje a veríme, že pomôže zvýšiť konkurenciu v tíme," uviedol riaditeľ klubu Ľudovít Jurinyi.

Prečítajte si aj

Spišiaci oznámili významný podpis do budúcej sezóny. Obranca odmietol aj konkurenčné ponuky

Peresunko prichádza z maďarského mužstva UTE Budapešť. Predtým pôsobil dva roky v Donecku. Ukrajinu reprezentoval v mládežníckych kategóriách a aj na dvoch seniorských turnajoch.

Pozrite si aj

VIDEO Unikátne zábery. Takto sa cíti hokejový brankár na rozcvičke

Prečítajte si aj

Z Vlka sa stal Baran. Banská Bystrica angažovala mladíka zo Žiliny s minulosťou na Slovane
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články