Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Košice získali novica do defenzívy. V uplynulom ročníku sa stal majstrom so Slovanom

KOŠICE - Kanadský hokejový obranca Alex Breton sa stal hráčom HC Košice. Po ročnej prestávke sa vrátil do slovenskej extraligy, v ktorej už obliekal dresy Banskej Bystrice a Slovana Bratislava. Košický klub informoval o novej akvizícii na oficiálnej stránke.
Zdroj: 44363
Zdieľajte:

Breton začal prebiehajúcu sezónu 2022/2023 v zámorskej súťaži ECHL, z ktorej sa presunul do tímu AHL Belleville Senators. V slovenskej extralige doteraz odohral celkovo 100 zápasov, v ktorých si pripísal 13 gólov a 47 asistencií. "Pri Bretovi sme išli na istotu. Pozná slovenskú ligu, prostredie a aj väčšinu hráčov. Je to typ útočného obrancu v dobrom veku a sme presvedčení, že bude platný hráč. Alex sa k tímu pripojí v najbližších dňoch," uviedol športový manažér Gabriel Spilar.

Prečítajte si aj

V NHL sa rozšírila listina so Slovákmi, premiéra by sa mohla uskutočniť už túto noc

Podľa neho Breton pravdepodobne nebude posledná posila v závere prestupového obdobia: "Po odchode Colina Campbella nám stále chýba ešte jeden kvalitný center. Pracujeme na tom, ako aj na rozšírení a vystužení kádra pred play off, keďže šírka kádra určite zohrá svoju rolu. Samozrejme, sme limitovaní aj ekonomickými možnosťami."

Pozrite si aj

VIDEO Neskutočný moment v Nemecku. Diváci sa nestačili čudovať, gólman netušil, čo sa stalo

Prečítajte si aj

Ryan Valentini z Michaloviec získal nové pôsobisko. Riaditeľ klubu nešetrí chválou

Prečítajte si aj

Štyri nové kontrakty. Slovan Bratislava ešte čaká na vyjadrenie dvojice hviezd
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články