Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Hradec Králové buduje káder na ďalší ročník. Súčasťou kontroverzný gólman aj veľké priezvisko

HRADEC KRÁLOVÉ - Český hokejový klub Mountfield HK Hradec Králové už počas tejto sezóny buduje káder na nasledujúci ročník.
Zdroj: 44288
Zdieľajte:

Hradecký klub sa dohodol na spolupráci s českým brankárom Patrikom Bartošákom. Bývalý český reprezentant má za sebou úspešnú i mediálne búrlivú kariéru. V priebehu sezóny 2019/20 opustil domáce ľady pre alkoholovú kauzu v Třinci.

Prečítajte si aj

Žilina si vypýtala hráča Prešova, Poprad sťahuje svojho mladíka z hosťovania

"Dva roky po sebe sme mali brankárov bez vopred stanovenej role. Rozhodli sme sa, že pre budúcu sezónu by sme to chceli mať inak nastavené. Postupne sme získavali informácie o Patrikovi, čo sa týka kariéry aj osobného života. Od všetkých sme dostali jasnú odpoveď, že posledné dva roky je všetko v poriadku," vysvetlil angažovanie brankára Bartošáka pre oficiálnu stránku klubu generálny manažér Aleš Kmoníček. 29-ročný gólman v posledných troch sezónach pôsobil v MODO, Chabarovsku a Lahti Pelicans.

Prečítajte si aj

NHL: Miloš Kelemen dohral

Do Hradca Králové prichádza pred kľúčovou fázou sezóny kanadský útočník Ethan Werek. 31-ročný rodák z Ontaria je českému fanúšikovi známy z dresu Třinca, s ktorým v roku 2019 oslavoval majstrovský titul. Naposledy pôsobil v KHL ako hráč Kunlun Red Star. "Pevne veríme, že nám Ethan v závere sezóny výrazne pomôže svojimi skúsenosťami, dôrazom, ale aj produktivitou. Osobne sa na Hradec a českú extraligu teší a pokiaľ všetko prebehne podľa plánu, mohol by nastúpiť už v nedeľu proti Kladnu, prípadne budúci týždeň," uzavrel Kmoníček.

Prečítajte si aj

Brezno opúšťa Severan, na Horehronie pribudol bývalý Prešovčan a Trnavčan

Prečítajte si aj

Juraj Valach získal nový klub. Prvý raz v kariére bude hrať na východe
Zdieľajte:
Zdroj informácií: mountfieldhk.cz

Diskusia

Podobné články