Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Návrat Richarda Lintnera na extraligovú scénu

BRATISLAVA - Bývalý slovenský hokejový reprezentant Richard Lintner sa po necelých troch rokoch vracia do riadiacej funkcie v najvyššej domácej súťaži. V Ligovej rade bude pôsobiť ako zástupca Asociácie profesionálnych hokejových klubov (APHK). Na pozícii nahradil Imreho Valáška.
Zdroj: 44264
Zdieľajte:

"Na dnešnom stretnutí športovej rady APHK vo Zvolene predstavitelia klubov Tipos Extraligy zobrali na vedomie odstúpenie svojho zástupcu v Ligovej rade Imreho Valáška, z dôvodu neutrality voči klubovej príslušnosti. Kluby následne vymenovali Richarda Lintnera ako svojho zástupcu v riadiacom orgáne extraligy. Richard Lintner svoje vymenovanie prijal," uviedlo vedenie Tipos Extraligy v tlačovej správe.

Prečítajte si aj

Žiar dopĺňa jednotlivé posty. Získal brankára Slovana a útočníka Popradu

Lintner viedol v rokoch 2015-2020 dnes už neexistujúci subjekt Pro-Hokej, z postu ho v júni 2020 odvolala dozorná rada spoločnosti. Následne v auguste Pro-Hokej zanikol a kluby z najvyššej súťaže s výnimkou Slovana Bratislava založili novú akciovú spoločnosť - APHK. Riaditeľkou spoločnosti sa stala Aneta Büdiová. APHK má svojho zástupcu v riadiacom orgáne extraligy - Ligovej rade, doteraz ním bol Valášek, riaditeľ HC MIKRON Nové Zámky.

Pozrite si aj

VIDEO Absolútne neférová pästná výmena na Slovane: Obranca tĺkol ako nepríčetný

Prečítajte si aj

EYOF: Lopušanová sa odtrhla z reťaze aj na festivale, Slovensko je vo finále

Prečítajte si aj

Za Slovan už nechcel hrať. Belasí vyhoveli jeho žiadosti o ukončenie spolupráce
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články