Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Slafkovský zaujal chlapský postoj: Je to najmenej, čo som mohol urobiť, povedal

MONTREAL - Juraj Slafkovský sa ospravedlnil kanadskému útočníkovi Detroitu Red Wings Mattovi Luffovi za nepríjemný zákrok. Ten jeho ospravedlnenie prijal. Slovenský útočník by sa mal vrátiť do zostavy Canadiens v zápase Montrealu proti New Jersey v noci na stredu.
Zdroj: 43362
Zdieľajte:

Tohtoročná jednotka draftu dostala za napadnutie zozadu trest 5+DKZ. Luffovi neskôr Slafkovský poslal esemesku. „Odpovedal mi a poďakoval, že som si našiel čas. Myslím si, že to bolo to najmenej, čo som mohol urobiť,“ povedal 18-ročný útočník Montrealu.

Prečítajte si aj

Piaty extraligový klub pristúpil k zmene na pozícii hlavného kormidelníka

Za zákrok dostal aj trest od disciplinárnej komisie, tá mu udelila dištanc na dve stretnutia. „Nemal som veľkú rýchlosť, je však náročné, keď ste o 20 kilogramov ťažší ako ostatní. Vôbec som sa nesnažil ho tvrdo naraziť,“ dodal k incidentu, ktorý sa odohral 9. novembra v zápase Montrealu proti Detroitu.

Prečítajte si aj

Súrodenci Hunovci po krátkej anabáze v Brezne putujú na známu adresu

Slafkovský žiadne špeciálne rozhovory pred návratom do zápasu s trénerom Martinom St. Louisom neabsolvoval. „Nechám ho hrať. Musí sa trochu prispôsobiť,“ poznamenal pre Trend Detail News hlavný kouč Canadiens.

Prečítajte si aj

Trenčín má zimný štadión, prvýkrát by sa mal na ňom predstaviť 4. decembra

„Chcem dokončovať každý súboj, keď budem na ľade. Je to vec, ktorá nám môže pomôcť vyhrávať zápasy,“ uzavrel slovenský útočník, ktorý má v desiatich zápasoch na konte tri presné zásahy.

Prečítajte si aj

Uznávaný slovenský tréner získal klubovú príslušnosť
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články