Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Piaty extraligový klub pristúpil k zmene na pozícii hlavného kormidelníka

NITRA - Normund Sejejs už nie je tréner HK Nitra. Vedenie klubu to oznámilo na svojom webe. Päťdesiatštyriročný Lotyš bol hlavným trénerom Nitry od začiatku tohto ročníka, v klube končí pre neuspokojivé výsledky. "Corgoni" sa nachádzajú v tabuľke na ôsmej priečke, majú najviac inkasovaných gólov spomedzi všetkých dvanástich tímov.
Zdroj: 43632
Zdieľajte:

„Sú chvíle v športovom živote, keď musíte prijať ťažké rozhodnutia. Veľmi nás mrzí, že kvôli neuspokojivým výsledkom a hre sme sa museli dohodnúť na ukončení spolupráce s trénerom Sejejsom. Mrzí to o to viac, že Normunds je jeden férový, rovný chlap a nemožno mu vyčítať jeho profesionálne nasadenie a zápal v práci. Avšak je to šport, veci sa nie vždy vyvinú tak, ako by ste chceli. Objektívne treba povedať, že mužstvo vďaka neustálym zraneniam kľúčových hráčov nehralo ani raz v kompletnom zložení. Normundsovi ďakujeme za jeho odvedenú prácu pre náš klub a úprimne mu prajeme v ďalšom živote a kariére len to najlepšie,“ povedal prezident HK Nitra Miroslav Kováčik.

Prečítajte si aj

Súrodenci Hunovci po krátkej anabáze v Brezne putujú na známu adresu

„Našou prvoradou úlohou spolu s hráčmi je dostať sa zo súčasnej nedobrej situácie. Čaká nás medzinárodný domáci prestížny turnaj Kontinentálny pohár, kde chceme uspieť a postúpiť do finálovej skupiny. Popritom budeme pracovať na angažovaní nového hlavného trénera,“ píše sa na oficiálnej stránke klubu spod Zobora.

Prečítajte si aj

Nespokojný Slovák si vypýtal zmenu pôsobiska, smeruje do Nitry

Pri mužstve zostáva a tréningový proces povedie doterajší asistent Dušan Milo, ku ktorému sa pripoja Tomáš Chrenko a Miroslav Kováčik.

Prečítajte si aj

Trenčín má zimný štadión, prvýkrát by sa mal na ňom predstaviť 4. decembra
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články