Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Poznačí intolerancia extraligových klubov dnešný zápas v Martine?

Len pár hodín pred započatím 27. kola domácej Extraligy sa MHC Mountfield Martin ocitá v krízovej situácií.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Hokejový tím z Turca práve teraz rieši obrovskú krízu. Na zápas proti Nitre nemôže kvôli zraneniam nastúpiť obrovské množstvo hráčov. Najnovšie martinskú kabínu trápi aj akási viróza, štart niekoľkých nezranených hráčov je teda otázny. O neľahkej situácií sa na fan-page klubu vyjadril generálny manažér tímu - Martin Kalnický : ,,Počas včerajšieho dňa som pracoval na tom aby sme mohli presunúť zápas s Nitrou na iný termín nakoľko máme množstvo zranených a chorých hráčov. V Trenčíne hral Markovič, ale aj ďalší so sebazaprením, uvidíme ako poskladáme káder na dnešný zápas. Potrebný súhlas Nitry sme získali, musela sa však vyjadriť nadpolovičná väčšina extraligových tímov v prospech presunutia stretnutia. Písomne nám dali kladné stanovisko aj Trenčín, Žilina, Skalica a už spomínaná Nitra. Ostatné tímy sa vyjadrili negatívne, čo ma mrzí. Verím však, že dnes zabojujeme a aj napriek lazaretu si pripíšme ďalšie body do tabuľky."

Za farby Martina dlhodobo nenastúpi Milan Kolena, ktorý sa v martinskej Fakultnej nemocnici zotavuje z vážnej autonehody. Tímu v najbližších zápasoch nepomôže ani game-maker Peter Galamboš. Ten musel po zásahu trenčianskeho obrancu Tomáša Bokroša podstúpiť komplikovanú operáciu sánky. Skvelo rozbehnutý český hokejista Jaroslav Svoboda taktiež maróduje, trápi ho zranenie ramena. Zranil sa aj ďalší novic vo farbách ,,kosačiek" - David Zucker (nastrelené koleno - zlomenina). Tímu chýbajú aj dvaja Andrejovia. Novotného už v minulej sezóne vyradilo zranenie achilovky a tak svojim pomáha aspoň ako jeden z trojice dočasných trénerov, Themár sa pasuje so zraneným členkom.

Do stretnutia určite nezasiahne Michal Dvořák, podozrenie na virózu sa prejavuje u Markoviča, Pokrivčáka a Šugára. Nepotvrdené zranenia má Marek Kolba a Radoslav Illo.

V Martine sa teda pokazilo všetko čo sa dalo. Odloženie zápasu by hokejistom z Turca určite pomohlo. Martinskí fanúšikovia len môžu dúfať, že to ich zverenci zvládnu bez ujmy na zdraví a zabojujú.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, facebook fan-page MHC Martin

Diskusia

Podobné články