Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Na slovenské klziská mieri Elias Ulander, angažovali ho na východe

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Novou posilou extraligového klubu HK GROTTO Spišská Nová Ves sa stal fínsky hokejista Elias Ulander. Klub o tom informoval na sociálnych sieťach.
Zdroj: 43113
Zdieľajte:

Dvadsaťpäťročný obranca si v minulej sezóne obliekal dres dánskeho mužstva Frederikshavn White Hawks, za ktorý odohral 49 zápasov s bilanciou (0+20). Skúsenosti má aj s juniorkou HIFK Helsinki či mládežníckou reprezentáciou Fínska.

Prečítajte si aj

Liptáci ubezpečujú, že získajú licenciu, zakladateľ Drakov to vidí trochu inak

"Bohužiaľ, Jeremyho rekonvalescencia neprebieha podľa prvotných odhadov lekárov, preto sme museli na vzniknutú situáciu reagovať a hľadať náhradu. Situácia s hráčmi na trhu je koncom augusta vždy náročná, preto sme radi, že aj pomocou Elma Aittolu sme dotiahli príchod Eliasa. Typologicky nám zapadá do korčuliarskeho hokeja, ktorý chceme hrať. Ide o obrancu s výborným pohybom, dobrým riešením situácií a kvalitnou rozohrávkou. Jeho ďalším plusom je, že prichádza v ideálnom hokejovom veku s nálepkou tvrdo pracujúceho hráča, dobrým charakterom a pracovnou morálkou," povedal generálny manažér klubu Richard Rapáč.

Prečítajte si aj

Josef Mikyska opäť nemá angažmán

Prečítajte si aj

COVID-19 obmedzil činnosť extraligového účastníka: Klub sľubuje návrat už tento piatok
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články