Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Korupcia a tvrdý pád na hubu: Vincent Lukáč ostro skritizoval pôsobenie slovenských juniorov

BRATISLAVA - Veľký prepadák zažila slovenská hokejová dvadsiatka na svetovom šampionáte v Edmontone. Po deviatich rokoch sa náš národný tím nedostal ani do štvrťfinále.
Zdroj: 14424
Zdieľajte:

Debakle o Kanady (1:11) a Fínska (3:9), ale aj porážka s Českom (4:5) a vydretý triumf s Lotyšskom (3:2sn). To sú výsledky výberu Ivana Feneša na turnaji v Edmontone. Práve tento prepadák nenechal chladného Vincenta Lukáča, ktorý otvorene pôsobenie na podujatí kritizoval.

Prečítajte si aj

MS U20 2022: Kanada porazila Fínov. Poznáme štvrťfinálové dvojice

Legendárny hokejista priznal, že z vystúpení našich mladíkov mu bolo do plaču. „Hrali sme fantasticky, ale súperi nám nerozumeli," začal sarkasticky Lukáč. „Treba sa zamyslieť nad protekčnou nomináciou, určite každý fanúšik vie, koho tým myslím."

Prečítajte si aj

Popradská posila zo záveru sezóny má nový angažmán

Lukáča okrem výsledkov mrzela aj ďalšia vec. Týka sa mládežníckych výberov: „Už tri mesiace počúvam samé chvály na naše mládežnícke tímy, aké sú vynikajúce, no ich výsledky sú katastrofálne. Aké mená sú pri kormidle týchto mužstiev? A my, legendy, sa na toto trápenie musíme pozerať doma v televízii," pokračoval v ostrej kritike.

Prečítajte si aj

Júliusa Hudáčka zajtra čaká zápasová premiéra: V akom drese?

„Prestaňme si klamať, hokejový národ nie je sprostý. Po nedávnej eufórii prišlo kruté vytriezvenie, padli sme na zadok rýchlosťou blesku, a preto začnime rozmýšľať ako ďalej. Zobuďme sa, lebo v opačnom prípade dopadneme veľmi zle," uzavrel svoje rozprávanie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport24.sk

Diskusia

Podobné články