Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO SR17 vysoko porazila Nemcov. Theo Kiss napodobnil Granlunda

COLORADO SPRINGS - Slovenskí hokejoví reprezentanti do 17 rokov úspešne vstúpili do Turnaja piatich krajín v americkom Colorado Springs. Nemeckých rovesníkov zdolali v Ed Robson Arene suverénne 8:2. Zverenci Rastislava Paľova odohrajú ďalší zápas na podujatí v piatok o 3.00 h SELČ proti Čechom.
Zdroj: 42981
Zdieľajte:

Nemecko – SLOVENSKO 2:8 (1:1, 0:4, 1:3)
Góly:
2. Schams (Seeger, Schütz), 47. Kerbel (Otten, Pul) – 2. S. Kupec (Mitro, Kiss), 28. Pitka (Liščinský, Mikulec), 29. A. Zálešák, 33. M. Valášek (Mikulec, Pitka), 36. Svrček, 41. Tomašec (Kiss, Svrček), 49. Kiss, 50. Pitka (Mikulec). Vylúčení: 4:7 na 2 min, presilovky: 1:3, oslabenia: 0:0, strely na bránku: 23:35.
Zostava SR 17: Bodnár – Mitro, S. Kupec, Bajza, Ličko, Barger, Harvánek, Král, Fabuš – Tomašec, Svrček, Kiss – Liščinský, Pitka, Mikulec – Saxa, M. Valášek, Bachratý – Feranec, Prokopovič, A. Zálešák. Tréner R. Paľov.

Prečítajte si aj

NHL zasiahla obrovská tragédia

Prečítajte si aj

MS U20 2022: Petrovského čaká proti Kanada špeciálny zápas: Musíme lepšie korčuľovať

Rastislav Paľov, tréner SR "17“: /zdroj: hockeyslovakia.sk/: „Zápas sme nezačali dobre. V úvodných desiatich minútach sme boli viackrát vylúčení za úplne zbytočné fauly v útočnom pásme, strednom pásme či po zákroku hokejkou. Odzrkadlilo sa to aj na inkasovanom góle, na ktorý sme však dokázali rýchlo odpovedať. Po prvej tretine sme hráčom dohovorili a tí zmenili svoje mentálne nastavenie. Dohrávali súboje, zblokovali veľa striel, boli aktívnejší a sériou gólov v rýchlom slede položili súpera na kolená. V tretej tretine sme využili dve presilovky a teší náš celková práca špeciálnych tímov, keďže sme raz skórovali aj v oslabení. Každý jeden z hráčov si zaslúži poďakovanie za výkon v prvom zápase na turnaji. Podržal nás aj brankár Bodnár. Verím, že v rovnakom duchu budeme pokračovať v najbližšom dueli."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články