Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

HC Košice angažoval efektívneho a silového Zvolenčana: Spilar potvrdil uzavretie kádra

KOŠICE - Do kádra hokejistov HC Košice pribudol 27-ročný fínsky útočník Ville Leskinen. Bude to pre neho druhé pôsobisko v slovenskej extralige, v uplynulej sezóne nazbieral v drese HKM Zvolen 46 bodov. Košický klub informoval o novej akvizícii na oficiálnej stránke.
Zdroj: 42963
Zdieľajte:

"Hľadali sme silového krídelníka s efektívnou koncovkou a sme presvedčení, že sme ho našli práve v osobe Villeho Leskinena. Jeho príchodom by mal byť náš káder pre tento moment kompletný. Ville sa zapojí do tréningového procesu v stredu. Ak bude pripravený a tréner to uzná za vhodné, môže nastúpiť už do zápasu proti Miškovcu (12. augusta)," poznamenal športový manažér "oceliarov" Gabriel Spilar na klubovej stránke.

Prečítajte si aj

Uvidíme ho v lige? Medzi seniormi bude chcieť zaujať ďalší dorastenec

Zvolen bol pre Leskinena prvé pôsobisko mimo Fínska. V drese HKM nastúpil do 51 zápasov, v ktorých mal bilanciu 18 gólov a 28 asistencií. "O košickom klube a o Košiciach som počul len samé dobré veci a tím má každú sezónu vysoké ambície. Nemôžem sa dočkať, kedy si prvýkrát oblečiem košický dres a stretnem sa s fanúšikmi," uviedol Leskinen.

Prečítajte si aj

Legendárny extraligový útočník, ktorý hrával s Cígerom či Pálffym, skončil za mrežami

Prečítajte si aj

VIDEO Spišské Rysy spečatili spoluprácu so silným generálnym partnerom
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články