Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Legendárny extraligový útočník, ktorý hrával s Cígerom či Pálffym, skončil za mrežami

SKALICA - Bývalý hokejový útočník René Školiak sa dostal do problémov.
Zdroj: 42945
Zdieľajte:

43-ročný rodák z Liptovského Mikuláša prišiel pred dvomi rokmi o vodičský preukaz, keď na priechode pre chodcov zrazil staršiu ženu. Súd mu uložil trest viesť motorové vozidlá po dobu 18 mesiacov. V stredu 3. augusta policajná hliadka v Skalici zastavila auto, za ktorého volantom sedel Školiak.

Prečítajte si aj

Vynikajúci obrat v Edmontone: SR 20 si podala Nemecko, hlavnými postavami Demek a Petrovský

„Poverený policajt obvinil 43-ročného muža z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. V stredu ho v meste Skalica zastavila policajná hliadka a pri kontrole policajti zistili, že auto Mercedes Benz ML350 viedol bez vodičského preukazu," uviedla trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. „Pri lustrácii hliadka zistila, že vodič má od septembra minulého roka súdom uložený zákaz viesť motorové vozidlá po dobu 18 mesiacov. Vodiča preto obmedzili na osobnej slobode a umiestnili do cely policajného zaistenia. V tzv. superrýchlom konaní ho poverený policajt obvinil a spis predložil na konanie o vine a treste. Sudca v trestnej veci rozhodne v najbližších hodinách," dodala Linkešová. Školiak bol dlhoročný extraligový útočník, ktorý začínal kariéru na rodnom Liptove.

Prečítajte si aj

Olympionik z Turína nekončí: Postaví sa do bránky nováčika

Postupne sa prepracoval do Slovana Bratislava, s ktorým vlastní dva tituly z rokov 2003 a 2005. Najdlhšie však pôsobil v Skalici, a to jedenásť sezón. Aktívnu činnosť ukončil po sezóne 2015/16 v drese Piešťan.

Prečítajte si aj

Šéf Prešova si nerobí ťažkú hlavu zo straty partnera, nepáči sa mu iná vec
Zdieľajte:
Zdroj informácií: cas.sk

Diskusia

Podobné články