Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Prvý extraligový celok vykorčuľoval na ľad: Lodivod sa teší z nasadenia zverencov

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Hokejisti Spišskej Novej Vsi odštartovali v pondelok prípravu na novú sezónu Tipos extraligy. Trénerovi Vlastimilovi Wojnarovi ešte chýbali na ľade zámorské posily, ale tréning s tímom absolvovali aj bratia Libor a Július Hudáčkovci.
Zdroj: 42875
Zdieľajte:

Wojnar prezradil, že nové posily "rysov" spoza mora sa pripoja k tímu v priebehu týždňa: "S prvým tréningom som maximálne spokojný. Chalani majú chuť a aj motiváciu už len preto, lebo budeme mať silnejší tím ako vlani."

Prečítajte si aj

MS U20 2022: Otázka okolo účasti Slafkovského, Mešára a Nemca na šampionáte je uzavretá

Český kormidelník tiež uviedol, že prvého ľadu sa nevedeli dočkať hráči a aj tréneri: "Tešili sme všetci, takto to býva vždy pred sezónou."

Prečítajte si aj

Pôjde v šľapajach otca? Na súpisku HC Košice pribudli dve nové mená

S tímom "zarezávali" aj bratia Hudáčkovci, ktorí zatiaľ nemajú zmluvu so žiadnym klubom na novú sezónu. Vyjasniť by sa však malo v priebehu nasledujúcich dní. "Uvidíme, čo sa udeje o pár dní, veríme, že si obaja nájdeme klub. Ale som rád, že môžeme trénovať s chalanmi, trénovali sme spolu skoro celé leto, poznáme sa," prezradil útočník Libor Hudáček, Július ho doplnil: "Môj brat má viac ponúk ako ja, ale možno si zahráme spolu."

Prečítajte si aj

Trojica extraligistov preverí v príprave najvýchodnejší hokejový tím

Ich účasť na tréningoch kvitoval aj Wojnar. "Obaja sú výborní hokejisti a už len to, že sú tu, motivuje aj ostatných chalanov. Brali by sme oboch," pousmial sa tréner, ktorý je na Spiši už niekoľko dní. "Zoznamujem sa s prostredím a teším sa na fanúšikov. Čo viem, tak hokejové prostredie je tu jedno z najlepších v slovenskej lige."

Prečítajte si aj

Debutant v reprezentácii Slovenska absolvuje budúci ročník na dvoch frontoch

Skúsený brankár ešte dodal, že niektorí mladí hráči mu po príchode do kabíny vykali, musel preto zasiahnuť. "Hneď som ich zastavil. Ale vek nezastavím. Ale partia je vynikajúca a aj preto Spišská Nová Ves uhrala vlani taký dobrý výsledok. A ak prídu posily zo zámoria, bude to ešte lepšie. Ja som bol na ľade aj minulý týždeň asi trikrát, predtým aj so SR 20 v Poprade. Trénoval som tu aj minulý rok, to bolo po dlhej dobe také viac špeciálnejšie. Teraz to bude kratšie, verím, že čoskoro pôjdem do nového klubu," dodal Július Hudáček.

Prečítajte si aj

Slovenský majster strieda Košice za Humenné
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články