Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Debutant v reprezentácii Slovenska absolvuje budúci ročník na dvoch frontoch

BREZNO - Hokejový brankár extraligového klubu HC 05 Banská Bystrica Filip Belányi bude v novom ročníku 2022/23 chytať aj za prvoligové Brezno v rámci striedavých štartov na základe farmárskej spolupráce, ktorý o tom informuje na oficiálnej stránke.
Zdroj: 42870
Zdieľajte:

Dvadsaťjedenročný a perspektívny brankár dostal prvú šancu medzi seniormi počas sezóny 2020/21 v drese Banskej Bystrice. Vlani podával stabilné výkony, avšak pozíciu jednotky postupne prebral Kanaďan Weninger.

Prečítajte si aj

Slovenský majster strieda Košice za Humenné

„Chcem v sezóne odohrať čo najviac zápasov a pomáhať tímu ako v Banskej Bystrici, tak aj v Brezne. Vítam šancu, že môžem chytať aj za farmu v Brezne, pretože som stále mladý brankár, ktorý potrebuje absolvovať čo najviac stretnutí a rozvíjať sa. Budem bojovať o miesto v zostave Banskej Bystrice, no ak nastúpim za Brezno, nechám na ľade všetko. Skladá sa zaujímavý tím. Mladých hráčov doplnili skúsenejší. Myslím si, že Brezno sa môže dostať do play-off," uviedol Belányi na margo pôsobenia v Brezne, ktorý debutoval v drese Slovenska počas Nemeckého pohára 2021.

Prečítajte si aj

Žilinu opúšťa dvojročný pilier útoku, zamieril do kádra silného konkurenta

Prečítajte si aj

Nečakaná správa z extraligovej Banskej Bystrice

Prečítajte si aj

Talentovaný Slovák mieri späť na slovenské ľady, podpísal s rodným tímom

Prečítajte si aj

Zlatý chlapec zo Spiša sa upísal klubu s bohatou históriou
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkbrezno.sk

Diskusia

Podobné články