Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Oliver Okuliar posilnil ambiciózne mužstvo Extraligy, klub ho sledoval dva roky

HRADEC KRÁLOVÉ - Slovenský hokejový útočník Oliver Okuliar prestúpil z fínskeho tímu SaiPa Lappeenranta do Mountfieldu Hradec Králové. S mužstvom českej extraligy podpísal trojročnú zmluvu. Klub o tom informoval na svojej oficiálnej stránke.
Zdroj: 42849
Zdieľajte:

Dvadsaťdvaročný Slovák odohral minulú sezónu v najvyššej fínskej lige, kde v drese SaiPy odohral 56 zápasov a nazbieral 18 bodov za 8 gólov a 10 asistencií. "Oliver bol v našom hľadáčiku už dva roky a sme radi, že sám prejavil veľký záujem hrať za Hradec, hoci má ešte rok zmluvu vo Fínsku. Pevne veríme, že nám pomôže zvýšiť údernosť nášho útoku a celkovú produktivitu, pretože na to má všetky predpoklady," povedal generálny manažér východočeského klubu Aleš Kmoníček.

Prečítajte si aj

Legendárny Čech, ktorý si obliekal dres HC Slovan, po 23 rokoch vešia korčule na klinec

Okuliar počas kariéry odohral dve sezóny v kanadskej juniorke. V QMJHL obliekal dres tímu Sherbrooke Phoenix a vo WHL hral za Lethbridge Hurricanes. V slovenskej extralige si zahral za Duklu Trenčín a Liptovský Mikuláš. Slovensko reprezentoval na majstrovstvách sveta do 18 a 20 rokov a pridal aj štyri štarty za seniorskú reprezentáciu.

Prečítajte si aj

Najstarší slovenský hokejista potiahne aj dvadsiatu šiestu sezónu v kariére

Prečítajte si aj

Štadión extraligového zástupcu obohatí dlhoočakávaná novinka

Prečítajte si aj

Andrej Sekera vyriekol záverečné stanovisko v otázke svojej kariéry

Prečítajte si aj

Žilinčania opätovne získali tvrdého obrancu, ktorému rival neoznámil, že končí
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články