Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Žilinčania opätovne získali tvrdého obrancu, ktorému rival neoznámil, že končí

ŽILINA - Slovenský hokejový obranca Marek Pacalaj sa po roku strávenom v kádri rodného HK Martin vracia k veľkému rivalovi zo Žiliny. Vlci o tom informujú na oficiálnom webe.
Zdroj: 42841
Zdieľajte:

Dvadsaťosemročný Marek Pacalaj bojoval so Žilinou v ročníku 2020/21 o postup do najvyššej súťaže, čo sa mu nepodarilo dotiahnuť do úspešného konca. Vlani sa rozhodol pre návrat do Martina, s ktorým vo finále čelil Žilinčanom a napokon sa musel uspokojiť so striebornou medailou.

Prečítajte si aj

Nórsky klub na post manažéra angažoval funkcionára z Tipos extraligy

"Pôvodne som mal zostať v Martine, v máji som sa s klubom dohodol na podmienkach na novú sezónu. Po troch týždňoch mi však volali, že ponuka neplatí a majú pre mňa menší plat, než na akom sme sa dohodli. Trošku ma to zarazilo. Prerušil som letnú prípravu s Martinom a dohodli sme sa, že budem čakať, či pristúpia na moje podmienky. Koncom júna som si na facebookovej stránke klubu prečítal, že v Martine končím.

Prečítajte si aj

Andrej Sekera vyriekol záverečné stanovisko v otázke svojej kariéry

Vedenie klubu mi ani telefonicky, ani len správou nedalo vedieť, že naše rokovania skončili. Prišli s vymyslenou informáciou, že odchádzam do maďarskej ligy. Následne sa Fero Skladaný dozvedel, že zháňam nové pôsobisko. Kontaktoval ma so serióznou ponukou a napokon sme sa dohodli," vysvetlil druhý príchod do Žiliny Pacalaj, ktorý je známy tvrdou a agresívnou hrou či viacerými pästnými súbojmi. V minulej sezóne odohral 58 zápasov s bilanciou (3+24).

Prečítajte si aj

Najstarší slovenský hokejista potiahne aj dvadsiatu šiestu sezónu v kariére

Prečítajte si aj

MS U20 2022: V Poprade sa zišlo 34 hokejistov, Fenešovi vypadli dve hviezdy a povolal náhrady zo Zvolena i Trenčína

Prečítajte si aj

Štadión extraligového zástupcu obohatí dlhoočakávaná novinka
Zdieľajte:
Zdroj informácií: vlcizilina.sk

Diskusia

Podobné články