Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Do Považskej Bystrice prestupuje skúsený vlk, zimná akvizícia Žiliny ostáva

BRATISLAVA - Slovenský hokejový útočník Jakub Cíger sa po dvoch rokoch v Žiline vracia do Považskej Bystrice. Kluby o tom informovali na sociálnych sieťach.
Zdroj: 40324
Zdieľajte:

Cíger bol hráčom Považskej Bystrice v rokoch 2017-2020. Krátko si vyskúšal aj hosťovanie v Martine. Ostatné dve sezóny pôsobil v neďalekej Žiline, s ktorou sa mu nepodarilo postúpiť do najvyššej súťaže. Za vlkov odohral 103 zápasov s bilanciou 37 gólov a 51 asistencií.

Prečítajte si aj

Pri dopravnej nehode zahynul 22-ročný hokejista z Dolného Kubína

"Teším sa naspäť do Považskej Bystrice. Už po skončení sezóny som začal uvažovať nad návratom ku panterom, ale neozýval som sa. Mal som rôzne ponuky do iných klubov, ale pred niekoľkými týždňami ma oslovil manažér klubu Ján Zlocha st., s ktorým sme sa celkom rýchlo dohodli na podmienkach. Po mojich predošlých skúsenostiach som rád, že môžem byť naspäť. Ja mám Považskú veľmi rád a dúfam, že prispejem k tomu, aby celý tím a klub naďalej napredoval minimálne tak, ako sa mu to darí posledné roky a budem rád, keď tímu pomôžem. Veľmi sa teším na moje opätovné pôsobenie v klube," vyjadril sa k návratu medzi panterov Jakub Cíger.

Prečítajte si aj

V 15-tisícovom slovenskom meste radosť vystriedalo sklamanie: Subjekt nedostal zelenú

Český hokejový obranca Petr Šidlík sa dohodol na novej spolupráci s prvoligovým víťazom Vlci Žilina. 28-ročný rodák z Jihlavy si po februárovom prestupe z Mladej Boleslavi v 22 zápasoch pripísal 4 body za asistencie.

Prečítajte si aj

Legendárne meno mieri do Žiliny, farma Slovana s prvou zmluvou
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články