Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Vlci zo Žiliny dospeli k dohode s dvojicou slovenských šampiónov

ŽILINA - Prvoligový klub Vlci Žilina sa dohodol na ďalšej spolupráci s útočníkmi Marcom Halamom a Jozefom Tibenským. Informuje o tom oficiálny web Žilinčanov.
Zdroj: 41251
Zdieľajte:

Obaja spoločne získali majstrovský titul so Zvolenom v roku 2021. Dvadsaťšesťročný Halama následne posilnil Spišskú Novú Ves, avšak počas novembra putoval do Žiliny. V 35 zápasoch získal 32 bodov za 8 gólov a 24 asistencií.

Prečítajte si aj

Kanadský kanonier si vybral Košice za svoje prvé európske pôsobisko

„Prišiel som sem s tým, že Vlci chcú postúpiť do extraligy. To sa síce nepodarilo, no prišla ponuka na ďalšiu spoluprácu. Pýtal som sa vedenia na ich ciele a bolo mi povedané, že budú opäť tie najvyššie. Klub chce ísť do extraligy. Kvôli tomu som tu minulý rok prišiel, a preto tu aj zostávam," povedal pre oficiálnu stránku klubu Marco Halama.

Prečítajte si aj

Súpiska HC Slovan obsahuje už 25 hokejistov: Káder ešte nie je konečný

O rok starší Tibenský začal ročník v Michalovciach, ale kvôli zraneniu sa dohodol so Zemplínčanmi na ukončení spolupráce. Vo februári po ňom siahla ambiciózna Žilina. „Viem, že žilinskí Vlci majú tie najvyššie ambície a chcú postúpiť do extraligy. To je zároveň aj mojím cieľom. A je to i najväčšou motiváciou, prečo som sa rozhodol zostať tu. Chcem pomôcť dostať Žilinu späť to extraligy," prezradil Jozef Tibenský, ktorý stihol nastúpiť v 21 zápasoch s bilanciou (2+7).

Prečítajte si aj

Slovan hľadá brankára, slovenský veterán nepríde
Zdieľajte:
Zdroj informácií: vlcizilina.sk

Diskusia

Podobné články