Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Poprad prilákal hráča z MS 2021: Svojou národnosťou je historickou posilou klubu

POPRAD - Kazašský hokejový útočník Arťom Lichotnikov podpísal zmluvu s extraligovým klubom HK Poprad. Podtatranci o tom informujú na oficiálnej stránke.
Zdroj: 40655
Zdieľajte:

Pre 28-ročného Kazacha pôjde o prvý angažmán v Európe a zároveň je prvým hráčom svojej národnosti medzi Popradčanmi. Pod Tatry si to namieril z tímu Arlan Kokšetau, ktorý patrí v Kazachstane medzi špičku. „Mám najvyššie očakávania a verím, že naša sezóna skončí v play-off posledným víťazným zápasom! Čo sa týka individuálnych ambícií, som útočník, takže chcem dať veľa gólov a čo najviac pomôcť spoluhráčom, aby sa dokázali presadiť,“ povedal po spečatení spolupráce s Kamzíkmi robustný pravý krídelník.

Prečítajte si aj

Christián Jaroš sa vracia do Európy, mal by posilniť veľkoklub

„Na základe informácií, ktoré sme získali aj prostredníctvom Martina Klempu, sme našli silového útočníka, ktorý vie vyjsť z rohu a nebojí sa počas presiloviek postaviť pred bránu. Budeme od neho vyžadovať fyzickú hru a samozrejme góly z predbránkového priestoru. Verím, že bude produktívny, dokáže sa u nás presadiť tak, ako sa presadil v Kazachstane a pomôže nám,“ priblížil zisk účastníka MS 2021 v Rige pre oficiálny web riaditeľ popradského klubu Ľudovít Jurínyi.

Prečítajte si aj

Kanaďania majú ťažké srdce na arbitrov: Manninen išiel ochotne na ľad, Dubois zmätený z pravidiel

Prečítajte si aj

Pospíšil vytočil Ramsayho
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články