Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Michalovský káder posilnený hráčom Košíc aj úradujúcim majstrom zo Slovana

MICHALOVCE - Do kádra extraligových hokejistov HK Dukla Ingema Michalovce prichádza obranca Jakub Cibák a zo Slovana Bratislava sa vracia útočník Samuel Chalupa. Zemplínčania o tom informujú na sociálnej sieti.
Zdroj: 42581
Zdieľajte:

Pre 23-ročného Jakuba Cibáka bude pôsobenie v Michalovciach prvým v extralige mimo rodných Košíc. V uplynulej sezóne odohral 45 zápasov, v ktorých dosiahol bilanciu 5 gólov a 4 asistencie. „Jakubove výkon sme si všimli už v minulej sezóne, keď hrával proti nám. Je to podľa mňa výborný obranca, stále ešte v relatívne mladom veku. Už sme nechceli, aby strieľal góly nám, chceme, aby ich strieľal za nás,“ poznamenal na margo zisku obrannej akvizície športový manažér michalovského klubu Marek Mašlonka. Z príchodu na Zemplín sa teší aj samotný odchovanec hokeja v Košiciach. „Moja celá doterajšia kariéra bola spätá s Košicami. Myslím si, že nastal čas na zmenu a na nový impulz. Teším sa na michalovskú výzvu a na pôsobenie tu,“ povedal Cibák.

Prečítajte si aj

Haščák: Hráči by mali reprezentovať aj vtedy, keď ich potrebujeme, bolo mu trápne za Fínov

Z bratislavského Slovana Bratislava sa vracia do Michaloviec útočník Samuel Chalupa. Prešovský rodák bol koncom roka 2021 vymenený do hlavného mesta za obrancu Patrika Lužu. V tíme Belasých nastúpil na 12 duelov a do štatistík si pripísal bod za prihrávku. Na konci sezóny získal premiérový titul. V Dukle pôsobí od ročníka 2018/19.

Prečítajte si aj

Craig Ramsay nie je veľmi presvedčený o svojich kvalitách, SVK je tím budúcnosti

Prečítajte si aj

IIHF spečatila dejiska MS 2023 a potvrdila usporiadateľské krajiny do roku 2026

Prečítajte si aj

MS 2022: SR má za sebou dobrý turnaj, Pavol Regenda sa odmietol vyjadriť k svojej budúcnosti
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články