Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

MS 2022: Zostava na Dánsko je hotová, Ján Pardavý uviedol detaily

HELSINKI - Pondelkový tréning pred kľúčovým zápasom na MS v Helsinkách neabsolvovali slovenskí hokejisti v kompletnej zostave. Chýbali brankár Patrik Rybár a útočník Jakub Minárik. Proti Dánsku by mali Slováci nastúpiť v rovnakej zostave ako v predchádzajúcom dueli proti Taliansku.
Zdroj: 42540
Zdieľajte:

Rybára stále trápi členok, do nohy dostal injekciu. Minárik zasa pociťuje problém po tvrdom strete v súboji s Kazachstanom. "Zostava sa nebude meniť, ale nie preto, že bola víťazná," potvrdil asistent trénera Ján Pardavý.

Prečítajte si aj

MS 2022: Česko je vo štvrťfinále, elitnú A-kategóriu opúšťa prvý tím

Či nastúpia Slováci s ôsmimi obrancami ako proti Taliansku, o tom realizačný tím rozhodne neskôr. "Máme ešte čas do zápasu, rozhodneme sa neskôr, či pôjdeme s ôsmimi obrancami, alebo trinástimi útočníkmi," dodal Pardavý.

Prečítajte si aj

MS 2022: Kapitán Tomáš Tatar porušil harmonogram, Jánošík si premyslí, ako s tým naloží

Útočník Minárik chcel v pondelok trénovať, Pardavý však prezradil, že to nešlo: "Urobil si test na bicykli a nedalo sa. Bude mimo zostavy."

Prečítajte si aj

MS 2022: Slováci hrajú o priamy postup s Dánskom, nová situácia okolo Pospíšila

Realizačný tím mal v pláne sledovať večerný zápas Dánska proti Kanade, na videu však hráčom ukážu videá z predchádzajúcich zápasov: "Videli sme Dánov v dueloch s Francúzskom a Švajčiarskom. Pozerali sme všetky ich zápasy, ale z týchto dvoch máme natočené veci, na ktoré chceme hráčov upozorniť. Ich obranné pásmo je najšpecifickejšie, na to sa musíme pripraviť," tvrdí Pardavý.

Prečítajte si aj

V Slovane menili trénerov: Na striedačku Belasých putuje obranca z Košíc
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články