Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

MS 2022: Pardavý prezradil večernú zostavu na Talianov, Pospíšil spoznal osud

HELSINKI - Do bránky slovenskej hokejovej reprezentácie sa v sobotnom večernom zápase (19.20 SELČ) postaví opäť Adam Húska. Tréneri pošlú proti Talianom na šiesty zápas na MS v Helsinkách rovnakú zostavu, akou končili piatkový súboj proti Kazachstanu (4:3), mimo nej zostane Kristián Pospíšil.
Zdroj: 42526
Zdieľajte:

Lekár výpravy Pavol Lauko informoval, že brankár Patrik Rybár má stále problém so šľachou a potrebuje ešte niekoľko dní pokoj. "Do bránky pôjde Adam Húska. Musím vyzdvihnúť skvelý prístup Matej Tomeka, je príkladný. Ale v tejto situácii sme sa rozhodli takto," povedal tréner brankárov Ján Lašák.

Prečítajte si aj

V Košiciach ostáva 13 hráčov, štyria skončili a prichádza talent z Ukrajiny

Na dopoludňajšom rozkorčuľovaní boli na ľade len šiesti hráči, obrancovia Daniel Gachulinec a Mislav Rosandič, útočníci Pospíšil, Mário Lunter a Adam Sýkora, doplnil ich brankár Tomek. "Nastúpime s takou zostavou, aká včera končila. Jakub Minárik dostane po strete vo včerajšom zápase ešte voľno, Pospíšil bude mimo zostavy," uviedol asistent trénera Ján Pardavý.

Prečítajte si aj

Juraj Slafkovský zanechal odkaz hokejovým neprajníkom

Väčšina hráčov doobeda oddychovala, Pardavý k tomu povedal: "Duel s Kazachstanom bol večer, chalani išli do postelí neskoro. Preto musia byť čerství a potrebujú si oddýchnuť. Všetku energiu musia nechať na ľade v zápase s Talianskom."

Prečítajte si aj

Július Šupler sa rozohnil a chcel volať Tomášovi Tatarovi
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články