Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

MS 2022: Proti Kazachom jasný gólman, veľké zmeny v útočných radoch

HELSINKI - V bránke slovenskej hokejovej reprezentácie nastúpi aj proti Kazachstanu Adam Húska. Slováci sa proti svojmu piatemu súperovi na MS v Helsinkách (piatok 19.20 SELČ) predstavia so zmenami v útokoch, trinástym útočníkom bude Jakub Minárik. Premiéru na šampionáte absolvuje center Andrej Kollár.
Zdroj: 42516
Zdieľajte:

Na rannom rozkorčuľovaní chýbal iba brankár Patrik Rybár, lekár Pavol Lauko k jeho zdravotnému stavu uviedol: "Patrik má zapálenú šľachu v členku a nemáme inú možnosť, ako mu dať dva-tri dni pokoja. Kristián Pospíšil je v poriadku, bude pripravený."

Prečítajte si aj

SR 18 ide zložiť nové mužstvo s novým trénerom: Pozvánku dostalo 44 hráčov

Pospíšil nastúpi v druhom útoku vedľa Romana a Regendu, prvá elitná formácia zostala bezo zmeny. Tvoria ju Slafkovský, Krištof a Tatar. V tretej nastúpia Liška, Tamáši a Lantoši a vo štvrtej Takáč, Kollár a Sýkora. "Pospíšil už je v poriadku, aj keď predchádzajúci zápas nedohral. Kazachovia veľmi dobre bránia a vychádzajú do protiútokov. Dobre bránia pásmo, my musíme dať aj nejaké škaredé góly. Musíme hrať jednoducho a priamočiaro," povedal asistent trénera Andrej Podkonický.

Zostava SR proti Kazachstanu:

Húska (Tomek) - Fehérváry, Čerešňák, Ivan, Nemec, Rosandić, Grman, Jánošík - Tatar, Krištof, Slafkovský - Regenda, Roman, Pospíšil - Lantoši, Tamáši, Liška - Sýkora, Kollár, Takáč - Minárik.

Prečítajte si aj

MS 2022: Lekár Pavol Lauko informoval o zraneniach, posledný Slovák v zostave pôjde v piatok "bomby"

Prečítajte si aj

HC Košice povedú traja tréneri vrátane slovenského majstra
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články