Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

MS 2022: Haščák prehovoril. Koho nahradí Fehérváry a na koho príchod sa ešte čaká?

HELSINKI - K slovenskej hokejovej reprezentácii sa na MS vo Fínsku pripojí Martin Fehérváry.
Zdroj: 39070
Zdieľajte:

Caps vypadli s víťazom základnej časti, držitelia Prezidentskej trofeje postúpili do 2. kola vyraďovačky prvýkrát od roku 1996. Fehérváry v noci na sobotu odohral takmer 21 minút, do štatistík si zapísal až tri mínusové body, sedem hitov a dve zblokované strely. V sezóne odohral celkovo 79 zápasov v základnej časti, ďalších šesť pridal v play off. Na konto si pripísal 8 gólov a 9 asistencií. "Martin má záujem a záujem máme aj my. Ale najskôr musí prebehnúť telefonát s generálnym manažérom Washingtonu a potom oznámime, ako to dopadlo. Martina potrebujeme, uvidíme ako sa to bude odvíjať. Ak by mohol nastúpiť už proti Kanade bolo by to skvelé, ale nepredbiehajme," povedal pre slovenské médiá v dejisku asistent generálneho manažéra reprezentácie Oto Haščák.

Prečítajte si aj

MS 2022: Slovensko bude mať druhú posilu z NHL!

Po príchode 22-ročného obrancu má realizačný tím ešte dve voľné miesta na súpiske. Pred štartom šampionátu zostali mimo nej obranca Martin Bučko a útočníci Adam Sýkora a Andrej Kollár. "Ak by prišiel Martin, tak tím opustí Bučko, keďže z tej trojice je on jediný obranca."

Prečítajte si aj

Michalovce majú brankára. Je to pre nás stabilita, uviedol Mašlonka


V hre je aj príchod Erika Černáka, jeho Tampu čaká rozhodujúci siedmy zápas proti Torontu. "Ak by Tampa vypadla, tak ho oslovíme, ale viem, že mal počas sezóny veľa zranení," dodal Haščák.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články