Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tatar sa pripojil k mužstvu. Nastúpi už proti Francúzsku?

ŽILINA - Tomáš Tatar už zarezáva v kempe slovenskej hokejovej reprezentácie. Po raňajšom pripojení k tímu absolvoval v piatok dopoludnia v Žiline aj prvý tréning, V sobotu nastúpi v dueli Kaufland Cupu proti Francúzsku.
Zdroj: 42365
Zdieľajte:

"Som veľmi rád, že som s chalanmi. Niektorých som videl prvýkrát, ale zoznámili sme sa. Verím, že dokážeme urobiť dobrú partiu. Veľmi ma teší, že sú mladí chlapci zapracovaní do reprezentácie. Miesto si vybojovali a sú tu zaslúžene,“ uviedol Tatar vo videorozhovore pre hockeyslovakia.sk. Tridsaťjedenročný krídelník zaznamenal v tejto sezóne NHL v drese New Jersey Devils 30 kanadských bodov za 15 gólov a rovnaký počet asistencií.

Prečítajte si aj

Čistky pod Pustým hradom: Vo Zvolene končí 13 hráčov

Prečítajte si aj

Banská Bystrica sa dohodla s dvojicou útočníkov

Prvý tréning v Žiline dal Tatarovi riadne zabrať. Posledné tri duely v profiligovej sezóne vynechal pre chorobu, ktorú si doliečoval v uplynulých dňoch. Na pohode mu nepridal ani dlhý let z New Yorku, po ktorom vystúpil na viedenskom letisku vo štvrtok skoro ráno. „Nebolo to bohviečo. Stále je cítiť absencia na ľade. Dúfam, že sa do toho dostanem čím skôr. Viac tréningov a zápasov mi iba pomôže. Som veľmi rád, že som na Slovensku a že som sa mohol pripojiť k tímu,“ dodal Tatar

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články