Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V hre Slovenska bolo veľa negatív, Pospíšilovi pred gólom preplo

ŽILINA - Slovenskí hokejisti prehrali vo štvrtkovom otváracom zápase turnaja Kaufland Cup 2022 s Nórskom 4:5 po nájazdoch. Pre zverencov Craiga Ramsayho to bola druhá prehra v príprave pred MS vo Fínsku.
Zdroj: 42397
Zdieľajte:

Ján Pardavý, asistent trénera SR: "Bolo dobré, že nás nepoložil gól na 2:4 a podarilo sa nám vyrovnať. Ale bol to ťažký zápas v búrlivom prostredí, boli ťažké podmienky, keďže bolo teplo. Na to sa však nevyhovárame. Nóri lepšie vychádzali z pásma, my sme mali dobrú rýchlosť a dobrý forček. Oni dali dva góly so šťastím, ale odohrali sme solídny zápas. Mrzí ma gól v oslabení, to sa nám nesmie stávať. Ale je vidieť, že hráči bojujú o miesta na MS. Verili sme, že budeme vyhrávať viac súbojov, verím, že do MS tieto veci vylepšíme."

Prečítajte si aj

Chytal na Slovensku, meno si urobil aj v zahraničí: Úspešný gólman si vybral novú prácu

Kristián Pospíšil, autor tretieho gólu SR: "Škoda, že sme prehrali, ale atmosféra bola úžasná. Bolo tam veľa negatív, ale aj pozitívne prvky. Prehrali sme, ťažko sa to hodnotí. Ale nezlomili sme sa za stavu 2:4 a to je pre tento tím veľké plus. Pri mojom góle mi trochu ´preplo´, chcel som to vyskúšať. Som rád, že to vyšlo."

Prečítajte si aj

Dvaja slovenskí rozhodcovia budú pískať MS 2022, Švajčiarov zastupuje Popradčan

Adam Sýkora, strelec druhého gólu SR: "Moje pocity sú skvelé, aj keď sme prehrali. Potešil ma môj výkon, aj tréner ma pochválil. Ale škoda, že sme to nedotiahli do konca. Pred mojím gólom som chcel prihrať, ale zobral som to na seba a som rád že to vyšlo."

Prečítajte si aj

41-ročný Tomáš Starosta sa rozhodol, či bude pokračovať v kariére

Adam Liška, útočník SR: "Pozitívne je, že sme dokázali vyrovnať. Ale boli veci, na ktorých musíme pracovať, najmä na komunikácii a na hre v obrannom pásme. Podmienky neboli ideálne, bola hmla, ale na to sa nebudeme vyhovárať, lebo aj Nóri to mali rovnaké."

Prečítajte si aj

Kaufland Cup 2022: Slováci zmazali náskok Nórska, ale nevyhrali
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články