Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Feneš: Nevyhli sme sa fázam, ktoré nerád vidím, proti Dánsku môžeme rozhodnúť o postupe

PIEŠŤANY - Slovenskí hokejisti zvládli aj tretí zápas domáceho turnaja A-skupiny I. divízie MS do 18 rokov. Vo štvrtok si poradili v Piešťanoch s dovtedy nezdolaným Francúzskom 6:3 a upevnili si post lídra tabuľky. Postup si môžu vybojovať už vo svojom štvrtom dueli v piatok od 19.00 h proti Dánsku. Slovensko sa na turnaji stretne ešte s Kazachstanom v nedeľu 17. apríla o 19.00 h.
Zdroj: 42231
Zdieľajte:

Hlasy po zápase:

Ivan Feneš, tréner SR: "Je dôležité, že mám tretie víťazstvo a to je pre nás dôležité. Zápas nás bolel, víťazstvo si veľmi vážime. Skvelí fanúšikovia nás tlačili dopredu, no my sme sa nevyhli fázam, ktoré som videl nerád. Čaká nás zajtra Dánsko, musíme dobre zregenerovať. Môžeme už rozhodnúť o postupe a musíme urobiť čo je treba. Lebo súper nám nedá nič zadarmo."

Prečítajte si aj

MS U18 2022: Slováci zlomili Francúzov šiestimi gólmi a vedú skupinu bez straty bodu

Alex Čiernik, autor štyroch bodov zápase: "Po nie úplne ideálnych dvoch tretinách sme sa dali dokopy. Robili sme chyby, dávali sme si veľa prihrávok. Ale vyhrali sme a to je dôležité. Zajtra to bude ešte lepšie, musíme hrať jednoduchšie."

Jakub Kopecký, autor jedného gólu v zápase: "Prvá a druhá tretina nebola z našej strany nič moc. Potom sme však začali hrať tak ako sme chceli a otočilo sa to. Myslím, že sme Francúzov trochu podcenili."

Prečítajte si aj

SZĽH otvoril novú multifunkčnú halu v 7-tisícovom meste, ktoré už má jedného slávneho hokejistu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články