Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Podľa Slováka boli Košice dve tretiny lepšie, avšak prišlo zlyhanie. Čo odkázal fanúšikom?

BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava zlomili druhý zápas semifinále Kaufland play off Tipos extraligy v tretej tretine. Vyhrali ju 5:1, v piatkovom stretnutí zdolali HC Košice 6:2 a v sérii vedú 2:0 na zápasy.
Zdroj: 42187
Zdieľajte:

Po štvrtkovom triumfe Slovana 5:2 sa v piatok hralo do 40. minúty 1:1, potom Slovan vymazal súpera z ľadu. Hostia urobili hrubé chyby, za ktoré ich súper potrestal. "Hrali sme dobre dve tretiny, dokonca si dovolím povedať, že sme boli dovtedy lepší. Ale chyby, ktoré sme potom urobili, tak také sme nerobili ani v základnej časti. Toto sa nemôže v play off stať. Súper ich využil, žiaľ, my sme chceli vyhrať v Bratislave aspoň jeden zápas," povedal útočník Košíc Marek Slovák.

Prečítajte si aj

Pardubice uvoľnili Mareka Hecla, klub sa zaujíma o bronzového olympionika z Číny

Prečítajte si aj

TEL: Slovan prevalcoval Košice v záverečnej tretine, zápas videla rekordná návšteva

Tretí a štvrtý zápas sú na programe v pondelok 11. apríla a v utorok 12. apríla v Košiciach. "Verím, že aj naši diváci budú takí hluční ako fanúšikovia Slovana," dodal Slovák.

Prečítajte si aj

Tréner Ján Pardavý si našiel nové dočasné pôsobisko

Prečítajte si aj

Michalovce predstavili nového športového manažéra

Tréner Slovana Andrej Podkonický uviedol, že nebol spokojný s niektorými hernými činnosťami jeho zverencov: "Výsledok je pekný, ale zápas bol vyrovnaný. Mali sme šance v prvej tretine, ale dostali sme gól v oslabení. Druhú tretinu boli Košice lepšie, vedeli si prihrať, my sme s tým mali problém. Pomohol nám gól vo vlastnom oslabení a v tretej tretine sme si už vytvorili tlak. Dobre sme napádali. Veril som mužstvu, že to otočí."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články