Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Žilina získala skúseného útočníka

Extraligový klub MsHK Žilina sa posilnil o skúseného českého útočníka Tomáša Demela.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Tridsaťšesťročný veterán je slovenským fanúšikom známy z pôsobenia v bratislavskom Slovane v sezónach 2009/10 a 2010/11, uplynulých päť sezóny obliekal dres BK Mladá Boleslav, predtým hral aj za Znojmo, Vsetín, Spišskú Novú Ves, či jednu sezónu v ruskej Lade Togliatti.

"Štvrtok popoludní sme dotiahli príchod Demela, myslím si, že tento český útočník bude platnou posilou. Verím, že v piatok vybavíme všetky administratívne záležitosti a bude hrať proti Zvolenu," povedal pre oficiálnu stránku klubu športový riaditeľ Imre Valášek.

Oklieštený káder "Vlkov" oproti zápasu s Nitrou sa v piatok bude spoliehať už i na výkony Jaroslava Kristeka. Tomu sa vo štvrtok narodila dcéra: "O 1.30 h vo štvrtok sa Jardo stal otcom malej Júlie. Celý klub prajeme rodinke len to najlepšie, najmä veľa zdravia," dodal Valášek.

Brankára Karola Križana ešte v stredu trápil zápal stredného ucha, jeho štart proti Zvolenu je otázny. V bráne by mal dostať prednosť v skvelej fazóne chytajúci Igor Cibuľa.

Asistent trénera Martin Groma si zo stretnutia s Nitrou odniesol menšie zranenie. "V tretej tretine nahadzoval hosťujúci obranca puk a ten vyletel na našu striedačku, trafil ma do hlavy a dobrých 10 minút som bol poriadne mimo. Vyzerá to teraz fakt poriadne na mojej tvári, taký malý mix boxera a piráta," povedal pre oficiálnu stránku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články