Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tampa Bay aktérom šialeného momentu: Blesky prekonali štrnásťročný rekord

NEW YORK - Hokejisti Caroliny Hurricanes zvíťazili v nočnom zápase zámorskej NHL doma nad Seattlom 3:2, pripísali si druhý triumf po sebe a poistili si prvé miesto v tabuľke Východnej konferencie. Z druhej výhry v sérii sa tešili aj hráči druhej Tampy Bay, ktorá zdolala Chicago 6:3. Slovenský obranca Erik Černák odohral 20:19 minúty a pripísal si jednu mínusku.
Zdroj: 36697
Zdieľajte:

"Blesky" rozhodli o triumfe v tretej tretine, keď v rozmedzí 32 sekúnd strelili tri góly, čo je nový klubový rekord. Presadili sa Victor Hedman, Corey Perry a Michail Sergačjov. Predtým dala Tampa najrýchlejšie tri góly po sebe 11. marca 2008. Vincent Lecavalier, Michal Ouellet, a Jason Ward skórovali do siete NY Rangers v priebehu 42 sekúnd. "Je to šialené. Strieľali sme a dialo sa to, čo sa malo," povedal Hedman pre nhl.com.

Prečítajte si aj

Fínske kluby získali troch zlatých olympionikov z Pekingu

Tréner Chicaga Derek King po zápase uviedol: "V prvej tretine som si myslel, že sme v pohode. Odohrali sme ju dobre. V druhej som si myslel, že ak vyrovnáme, možno to zmení dej zápasu. Ale hráči Tampy nás ostreľovali veľmi rýchlo a pre nás bolo ťažké z toho vyliezť. Nemáme takú palebnú silu ako oni."

Prečítajte si aj

Chára údajne spájaný s víťazom Stanley Cupu: Slovenský obor nechce výmenu

Prečítajte si aj

Slovan oživil myšlienku odísť z domácej ligy: Nechce však ísť medzi absolútnu špičku Európy
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články