Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Dva góly v každej tretine zaistili Zvolenu hladkú výhru

Prvým zápasom hrajúcim sa po reprezentačnej pauze bol duel medzi slovenskou ,,dvadsiatkou" a Zvolenom. Kto sa radoval z víťazstva a koľko gólov v stretnutí padlo?
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

HK Orange 20 - HKM Zvolen 1:6 (0:2, 1:2, 0:2)

Góly: 12. Jurík (Pokovič,Podkonický), 14. Jurík (Podkonický,Chovan), 23. Hraško (Jurík,Chovan), 28. Chovan (Škvaridlo,Ťavoda), 37. Koyš (Sukeľ,Briestenský), 47. Chovan (Jurík), 57. Podkonický (Chovan,Jurík)

Zvolenčania sa mohli ujať vedenia už v 2. minúte, no Síkelovi v radosti zabránil brankár Godla. Hostia stupňovali aktivitu, ktorá napokon v 12. minúte vyústila do prvého gólu, keď ukážkovú kombináciu počas presilovky presne zakončil Jurík. O dve minúty sa ten istý hráč po presnej prihrávke Podkonického tešil aj z druhého gólu. Po zmene strán si Zvolenčania poistili zisk troch bodov ďalšími dvoma presnými zásahmi. Tentoraz sa Jurík ocitol v pozícii nahrávača, v presilovke naservíroval puk Hraškovi a ten nedal Godlovi žiadnu šancu. V 28. minúte vyhnal brankára juniorov na striedačku Chovan, jeho miesto zastal Okoličány. Dvadsiatka korigovala tri minúty pred druhou sirénou, Šimka po obliehaní zvolenského bránkoviska prestrelil Koyš. V záverečnom dejstve potvrdil Zvolen úlohu favorita a po ďalších presných zásahoch Chovana s Podkonickým sa tešil z triumfu 6:1.

,,Odohrali sme výborný zápas, na ktorý sme sa dobre pripravili. Nič sme nepodcenili, išli sme na doraz. Výborne zachytal Šimko a výborne zahrala päťka Lukáša Juríka. Súper celý zápas dobre korčuľoval, vytváral si strelecké príležitosti, a preto si výsledok vážime," pochválil hráčov, ale aj súpera tréner víťazného celku Josef Turek.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články