Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Spišiaci posilnili obranu: Dres Rysov si oblečie účastník ZOH 2014 a 2018

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Extraligový klub HK Spišská Nová Ves získal do kádra obrancu Matiča Podlipnika. Spišiaci o tom informujú na sociálnej sieti.
Zdroj: 41721
Zdieľajte:

Pre 29-ročného Slovinca pôjde o návrat do slovenskej extraligy. Podlipnik bol v sezóne 2019/20 hráčom bratislavského Slovana, z ktorého však odišiel po 26 zápasoch. Za ten čas získal 7 bodov za asistencie a zamieril do Nemecka. Nasledoval angažmán v Rumunsku a túto sezónu strávil v Bayreuthe Tigers.

Prečítajte si aj

ZOH 2022: Slovensko prehralo v prípravnom zápase s Nemeckom

„Po odchode Matta sme hľadali obrancu, ktorý nám pomôže v rozhodujúcej časti sezóny. Voľba padla na Matica, ktorý má bohaté skúsenosti z medzinárodného hokeja. Matic je dobrý korčuliar s výbornou rozohrávkou. Verím, že do našej obrany prinesie rozvahu, kvalitnú defenzívnu prácu a pomôže našim mladým hracom v progrese.

Prečítajte si aj

Slovenský obranca po prestupe do Maďarska exceluje

Do konca prestupového termínu by sme radi posilnili aj v útoku. Cítime podporu fanúšikov a celého mesta, a preto usilovne pracujeme na poslednom doplnení kádra," povedal generálny manažér klubu Richard Rapáč. Matič Podlipnik sa zúčastnil v rokoch 2014 a 2018 ZOH v Soči, respektíve Pjongčangu.

Prečítajte si aj

SR chýbalo v zostave kvôli opatreniam 5 hokejistov: Súboj pískal Lašák, Cehlárik dostal zelenú
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články