Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V tíme SR sa zvýšil počet pozitívne testovaných na koronavírus

BRATISLAVA - V kádri slovenskej hokejovej reprezentácie pribudol deň pred stredajším odletom na ZOH do Pekingu ďalší koronavírusový prípad. Pozitívny test mal aj útočník Michal Krištof. Pozitívny výsledok naďalej vykazuje Peter Cehlárik, o ktorého infekcii informovalo vedenie tímu už v pondelok. Z realizačného tímu pozitívne testovali v bratislavskej "bubline" trénera brankárov Jána Lašáka.
Zdroj: 39528
Zdieľajte:

"Po pretestovaní nám pribudli dva prípady. Pozitívny bol Mišo Krištof, ale jeho nálož infekčnosti je celkom uspokojivá. Pozitívny výsledok má stále aj Peter Cehlárik. Rovnako pozitívny test mal aj náš kolega z realizačného tímu Ján Lašák, má však celkom nízku nálož. Hovoril som s ním, nejaví prakticky žiadne príznaky, cíti sa na 99 percent zdravý, má len mikroúnavu," uviedol počas online tlačovej konferencie asistent generálneho manažéra Oto Haščák.

Prečítajte si aj

VIDEO Spišské Rysy opustil kvalitný hokejista, prestúpil do Česka

Podľa neho vedenie tímu ani v tejto situácii nepanikári: "Situáciu posudzujeme z hodiny na hodinu, sme trpezliví v tom, ako budeme postupovať. Aj dnes sme posunuli tréning, aby sme vedeli ešte pred ním výsledky ranných testov. Trénovať pôjdu iba hráči, ktorí budú negatívni a budú mať nálož, ktorá zodpovedá pravidlám MOV."

Prečítajte si aj

Libor Hudáček zdvorilo odmietol ponuku veľkoklubu KHL

Podľa Haščáka mal pri testoch vyššie hodnoty aj obranca Mário Grman: "Momentálne sa skúma, či je Covid u neho v končiacej, alebo začínajúcej fáze. Je v pozícii, že nebude môcť dnes trénovať, resp. čakáme na výsledok ďalšieho testu."

Prečítajte si aj

Favorit druhej ligy z Trebišova angažoval nádejnú akvizíciu do útoku
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články