Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Spišské Rysy opustil kvalitný hokejista, prestúpil do Česka

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Kanadský hokejový obranca Matt Petgrave končí v klube extraligového nováčika HK Spišská Nová Ves. Východniari o tom informujú na sociálnej sieti.
Zdroj: 40747
Zdieľajte:

Petgrave, ktorý cez uplynulý víkend oslávil okrúhle 30. narodeniny bol veľkou oporou zadných radov Spišskej Novej Vsi. Rysy boli jeho prvou európskou zastávkou. V extralige odohral 34 zápasov s bilanciou 9 gólov a 20 asistencií. Jeho kariéra bude pokračovať v českom extraligovom klube HC Dynamo Pardubice.

Prečítajte si aj

Libor Hudáček zdvorilo odmietol ponuku veľkoklubu KHL

„V prvom rade by som sa chcel Mattovi poďakovať za výbornú prácu, ktorú odviedol pre náš klub. Ponuka zo špičkového českého klubu, akým sú Pardubice, sa jednoducho neodmieta. Nechceli sme Mattovi brániť v prestupe, práve naopak, sme veľmi radi, že sa náš klub v hokejovej Európe zviditeľňuje, čo nás všetkých musí tešiť. Matt sa týmto prestupom k ašpirantovi na titul v kariére posunie vyššie, a aj pre náš klub a mesto je to výborná reklama.

Prečítajte si aj

Veľké pocty pre Martina Fehérváryho a Mariána Hossu

Je veľmi dôležité, že si hráči uvedomia, že aj zo Spišskej Novej Vsi sa dvere do veľkého hokeja a top klubov vedia otvoriť. Verím, že o to ľahšie budeme získavať hráčov pre náš klub v budúcnosti. Chcem našich fanúšikov uistiť, že naše ciele byť ,,šťukou" extraligy sa nemenia a na náhrade intenzívne pracujeme. Do uzávierky prestupov chceme angažovať minimálne dvoch nových hráčov," uviedol na sociálnej sieti generálny manažér klubu Richard Rapáč.

Prečítajte si aj

Július Hudáček opúšťa Dinamo Riga a presúva sa bližšie k domovu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články