Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

2.liga po reštarte už len so 14 účastníkmi: Dva tímy sa vzdali kvôli opatreniam

BRATISLAVA - Druhá hokejová liga dokončí rozbehnutý ročník 2021/22 so štrnástimi tímami namiesto šestnástich. Informuje o tom súťaž na oficiálnom Facebooku.
Zdroj: 41668
Zdieľajte:

Po reštarte odstúpili z ligy kluby z Lučenca a Bardejova. V oboch táboroch zavážili aktuálne protipandemické opatrenia. "Zdôrazňujem, že sme sa zo súťaže neodhlásili. Podľa aktuálnych nariadení môžu v lige pokračovať mužstvá dospelých v režime OP, teda očkovaní a prekonaní. V tíme nemáme ani jedného hráča, ktorý by prekonal COVID-19, všetci sú zdraví a silní športovci. Zaočkovaných nie je dostatok na to, aby sme na zápasy mohli nastúpiť v minimálnom počte.

Pozrite si aj

VIDEO Lamper stratil nervy, vrátil požičané Samuelovi Petrášovi a začalo sa iskriť

Preto my a mnoho ďalších druholigistov nedokážeme podľa aktuálnych nariadení zložiť mužstvá. Napriek tomu je tím pokope a stretáva sa na tréningoch v hojnom počte. Chlapci tomuto mužstvu veria, a to je hlavné. Nechceme hľadať hráčov podľa toho, či sú zaočkovaní alebo či prekonali COVID-19, káder skladáme podľa kvalít hokejistov a podľa toho, ako k nám zapadnú," vysvetlil rozhodnutie lučeneckých Pelikánov pre portál novohradske.sk prezident klubu Milan Górás. Rovnaký problém neumožňuje pokračovať aj hokejistom Bardejova.

Prečítajte si aj

ZOH 2022 Peking: Kanada musí nečakane vymeniť hlavného trénera

Pozrite si aj

VIDEO Ty k...t p.....ný, kričal Bajtek na Nemčíka: Pod hradom Matúša Čáka bolo horúco

Prečítajte si aj

Svetový rekord nepadne: Chára poslal do Vegas zápornú odpoveď
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články