Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Vegas Golden Knights nadšený z nového prírastku v tíme: Ten priznal dojatie

VEGAS - Americký hokejista Jack Eichel má za sebou prvý tréning s tímom Vegas Golden Knights od novembrovej operácie medzistavcovej platničky. Dvadsaťpäťročný útočník bol v utorok na dobrovoľnom rannom korčuliarskom tréningu pred zápasom zámorskej NHL s Torontom (3:4 pp a sn).
Zdroj: 39320
Zdieľajte:

"Som z toho trochu dojatý. Je to síce len ďalší krok v procese, ale cítim sa ako dieťa na Štedrý deň. Vyzerá to tak, že sa všetko konečne vracia do normálu a to som celý čas chcel," povedal prvý hráč NHL, ktorý takýto zákrok podstúpil. Na ľade bol už po necelých troch týždňoch od operácie, pričom pôvodná doba rekonvalescencie mala byť až tri mesiace.

Prečítajte si aj

VIDEO Držiteľ slovenského titulu s HK Nitra skončil s kariérou: Posledné sezóny bol kapitán

Buffalo Sabers vymenilo Eichela začiatkom novembra do Vegas za Peytona Krebsa, Alexa Tucha, výber v prvom kole draftu v roku 2022 a v druhom kole v roku 2023. V starom pôsobisku mu nechceli dovoliť podstúpiť unikátnu operáciu, preferovali tradičnejší spôsob liečby. Aj preto sa rozhodol odísť do tímu, ktorý mu to umožní. Dvojka draftu z roku 2015 tam absolvovala štyri sezóny osemročného kontraktu na 80 miliónov dolárov. V každej z prvých piatich prekonal hranicu 20 gólov a najviac ich vsietil v sezóne 2019/20 - 36 v 68 zápasoch. Celkovo zaznamenal v 375 stretnutiach za Buffalo 139 gólov a 216 asistencií.

Prečítajte si aj

VIDEO Škandál na zápase Florida - Vancouver: Sex v lóži

"Rád ho tu vidím," povedal tréner "Rytierov" Peter DeBoer: "Zároveň však krotím svoje nadšenie, keďže je to len prvý krok." Tímu patrí v tejto sezóne po 38 zápasoch základnej časti druhé miesto v Západnej konferencii a vedúca pozícia v divízii.

Prečítajte si aj

Miroslav Šatan: Odišlo nám asi desať tímov, sú to nenahraditeľné škody
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články