Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Zápas, ktorému chýbali diváci, Kaskinen s jasným vyjadrením

MICHALOVCE - Tréneri hokejistov HK Dukla Ingema Michalovce nemuseli hráčov špeciálne motivovať na zápas 49. kola Tipos extraligy proti HC Košice. Po víťazstve 3:1 to uviedol asistent hlavného trénera Kasper Vuorinen. Jeho fínsky krajan a košický náprotivok Kalle Kaskinen poznamenal, že zaujímavému zápasu chýbali diváci.
Zdroj: 40660
Zdieľajte:

Pre hráčov Michaloviec to bolo tretie víťazstvo po sebe, ktoré ich posunulo na priebežnú 3. priečku pred Nitru. Košičanov zdolali tretíkrát v sezóne po tom, čo v 3. tretine otočili skóre z 0:1 na 3:1.

Prečítajte si aj

NHL: VIDEO Víťazstvo Devils režíroval Tomáš Tatar, Černák sa po góle zapojil do šarvátky

"Do týchto zápasov sa nepotrebujeme špeciálne motivovať. Všetci hráči boli správne nastavení. Košice hrali v prvej tretine lepšie, mali herne navrch a dokázali držať puk v útočnom pásme. V prvej prestávke sme si preto prešli základné veci a v druhej a tretej tretine sme sa herne zlepšili. Košice sú vždy ťažký súper a aj dnes to potvrdili. Nanešťastie tomuto zápasu opäť chýbali diváci. Oba tímy boli dnes dosť dobré na to, aby zvíťazili," poznamenal Vuorinen.

Pozrite si aj

VIDEO Paulovič sa nezľakol zlého chlapa českej Extraligy: Dostal ale viac úderov a nedal ani jeden

Aj piaty vzájomný zápas v sezóne bol o jednom góle. Tri z nich sa skončili najtesnejším rozdielom a v ostatných dvoch spečatil víťazný tím skóre gólom do prázdnej bránky. Košičania v Michalovciach nenadviazali na tri víťazstvá po sebe a naďalej sú na 5. mieste tabuľky. "Naše zápasy s Michalovcami sú vždy o jednom góle. Dnes tomu tiež tak bolo. Začali sme dobre, ale potom sme spravili hlúpe chyby a rovnako hlúpe vylúčenia. Michalovce boli v tretej tretine lepšie, preto zvíťazili," uviedol Kaskinen.

Prečítajte si aj

Hviezda reprezentácie do 18 rokov zmenila klub
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články