Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NHL: VIDEO Víťazstvo Devils režíroval Tomáš Tatar, Černák sa po góle zapojil do šarvátky

NEW YORK - Slovenský hokejista Tomáš Tatar pomohol v noci na piatok v NHL gólom a asistenciou k víťazstvu New Jersey 3:1 nad Columbusom. V 32 zápasoch sezóny nazbieral 17 bodov (8+9). Devils potvrdili zlepšenú formu, dosiahli štvrtý triumf z uplynulých piatich duelov. Zároveň pokazili míľnik Jakubovi Voráčkovi, český krídelník Blue Jackets nebodoval vo svojom jubilejnom 1000. zápase v základnej časti.
Zdroj: 41520
Zdieľajte:

Tatar otvoril skóre už v 51. sekunde, keď sa po prihrávke Jespera Bratta ocitol sám pred bránkou hostí a bekhendovým blafákom si vychutnal Joonasa Korpisala. V závere zápasu potom asistoval pri góle Jacka Hughesa do prázdnej bránky.

Pozrite si aj

VIDEO Nádherný gól Regendu, ktorým odštartoval obrat proti Košiciam

Útok Tatar (1+1), Hughes (1+2), Bratt (1+1) ťahal New Jersey, dokopy získal sedem kanadských bodov. Slovenský krídelník odohral 15 minút, počas ktorých zaznamenal aj dva plusové body a tri strely na bránku. Z taxi tímu si "diabli" pred zápasom stiahli Mariána Studeniča, ktorý si počas šiestich minút pripísal jeden mínusový bod. Tretí Slovák v zostave Devils, obranca Christián Jaroš odohral deväť a pol minúty, odsedel si menší trest za držanie a rozdal dva bodyčeky.

Pozrite si aj

VIDEO Paulovič sa nezľakol zlého chlapa českej Extraligy: Dostal ale viac úderov a nedal ani jeden

Tampa Bay s Erikom Černákom zdolala Calgary 4:1. Ruský útočník Nikita Kučerov sa po dlhej absencii vrátil do zostavy dvojnásobného obhajcu Stanleyho pohára a na triumfe sa podieľal dvomi asistenciami. Černák počas 18 minút na ľade vyslal dve strely na bránku, rozdal štyri "hity", nazbieral dva plusové body a dostal aj menší trest za hrubosť.

Prečítajte si aj

Problémy v extralige: Návrat Liptákov, stagnácia Trenčanov a výpadok finalistu

Boston - Minnesota 2:3

Buffalo - San Jose 2:3

New Jersey - Columbus 3:1 /TATAR za domácich 1+1/

Philadelphia - Pittsburgh 2:6

Tampa Bay - Calgary 4:1

Dallas - Florida 6:5sn

Arizona - Chicago 6:4

Colorado - Winnipeg 7:1

Vegas - New York Rangers 5:1

Los Angeles - Nashville 2:4

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články