Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Informácie z tábora SR 20: Jeden člen má pozitívny test

EDMONTON/RED DEER - Po predčasnom ukončení majstrovstiev sveta hokejistov do 20 rokov v Kanade oznámila Medzinárodná hokejová federácia (IIHF) ďalších sedem koronavírusových prípadov. Pozitívny test v dejisku šampionátu mal aj jeden z členov slovenského tímu, IIHF jeho meno nezverejnila.
Zdroj: 41483
Zdieľajte:

Okrem neho mali pozitívne výsledky k 30. decembru aj nemenovaný člen kanadského, ruského a nemeckého tímu, dvaja členovia švédskej reprezentácie a takisto jeden rozhodca. Všetky pozitívne testované osoby musia zostať v povinnej desaťdňovej karanténe, až potom sa budú môcť vrátiť do svojich krajín, informoval oficiálny web federácie. Zo stanoviska IIHF vyplýva, že ostatní členovia výprav mohli odletieť domov.

Prečítajte si aj

Prestup do Kazane nevyšiel, Čerešňák je však opäť na odchode z Plzne

IIHF zrušila šampionát v stredu pre obavy zo šírenia nákazy. Pre pozitívne testy hráčov museli predtým skontumovať tri zápasy juniorských MS v Edmontone a Red Deere. K predčasnému ukončeniu šampionátu prišlo krátko po neodohratí duelu B-skupiny SR - Rusko, ktorý skontumovali 1:0 v prospech Slovenska po pozitívnom výsledku ruského útočníka Matveja Mičkova.

Prečítajte si aj

Obranca Zvolena Peter Hraško je spokojný: Bryndziari sú desiatykrát za sebou pánmi Hrona

Prečítajte si aj

New York Islanders s Chárom víťazne, Halák opäť strážil svätyňu Canucks, Florida zničila Tampu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články