Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

New York Islanders s Chárom víťazne, Halák opäť strážil svätyňu Canucks, Florida zničila Tampu

NEW YORK - Hokejisti New Yorku Islanders so slovenským obrancom Zdenom Chárom zdolali v noci na piatok v zámorskej NHL Buffalo 4:1.
Zdroj: 41481
Zdieľajte:

Vydarený návrat do zostavy "ostrovanov" zažil Mathew Barzal, ktorý sa na výhre podieľal gólom a dvomi asistenciami. Dvadsaťštyriročný center odohral svoj prvý zápas od 11. decembra, predchádzajúce tri stretnutia vynechal v súvislosti s COVID-19 protokolom. Brankár Semjon Varlamov pomohol k víťazstvu 36 úspešnými zákrokmi. Chára bol s 22:11 minútami najviac vyťažovaný hráč svojho tímu, vyslal dve strely na bránku, zblokoval tri strely súpera a duel dokončil s dvomi plusovými bodmi.

Prečítajte si aj

Výsledky Tipos SHL: Skalica s famóznym obratom, Martin s vydretým triumfom, prekvapenie v Humennom

Do súťažnej akcie sa vrátil brankár Vancouveru Jaroslav Halák. Na ľade Los Angeles zneškodnil v riadnom hracom čase a predĺžení 34 z 35 striel súpera, jeho tím napokon prehral s Kings 1:2 po nájazdoch. Halák v záverečnom rozstrele inkasoval z piatich nájazdov dvakrát. Autorom víťazného nájazdu domácich bol švédsky krídelník Viktor Arvidsson. Canucks prehrali prvýkrát pod vedením Brucea Boudreaua.

Prečítajte si aj

Košice tesne porazili Prešov, Slovan prekvapivo padol doma proti Novým Zámkom, Michalovce otočili duel proti Spišiakom

Majstrovská Tampa Bay bez zraneného slovenského obrancu Erika Černáka nezvládla derby s Floridou a na ľade Panthers utŕžila debakel 3:9. Jonathan Huberdeau sa pod triumf domácich podpísal gólom a štyrmi asistenciami, dvakrát v drese "panterov" skóroval Anthony Duclair, ktorý pridal aj asistenciu. Jeho prvý gól v zápase bol jubilejný stý v profiligovej kariére.

Prečítajte si aj

Róbert Lantoši zažiaril v drese Linköpingu



Columbus - Nashville 4:3 pp a sn

Carolina - Montreal 4:0

Florida - Tampa Bay 9:3

New York Islanders - Buffalo 4:1

Seattle - Calgary 4:6

San Jose - Philadelphia 3:2 pp

Los Angeles - Vancouver 2:1 pp a sn /HALÁK (Vancouver) vykryl 34 z 35 striel, úspešnosť zásahov 97,1 percenta/

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články