Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

HC Slovan uzavrel nový a najdôležitejší kontrakt tejto sezóny

BRATISLAVA - Extraligový klub HC Slovan Bratislava podpísal novú dvojročnú zmluvu s obrancom Michalom Beňom. "Belasí" o tom informujú na oficiálnej stránke.
Zdroj: 41462
Zdieľajte:

Veľký význam predĺženiu spolupráce dáva generálny manažér klubu Maroš Krajči, ktorý pre oficiálnu stránku Slovana uviedol: "Mišo Beňo je nepochybne hráčom, ktorý urobil v Slovane za posledných dvanásť mesiacov najväčší progres. Je jedným z tých mladých hokejistov, na ktorých môže stáť budúcnosť Slovana a príkladom, že investícia do vlastných hráčov sa dokáže vyplatiť aj v takom klube, akým je Slovan.

Prečítajte si aj

Feneš kritizoval druhú tretinu, podľa Latkóczyho SR až na konci ukázalo, čo v ňom je

Michal má všetky predpoklady ďalej výkonnostne rásť, môže sa učiť od takých bekov, akými sú Michal Sersen alebo Matt MacKenzie. Už počas minulej sezóny na sebe poctivo pracoval, nefrflal, keď sme ho poslali získavať ďalšiu zápasovú prax do Topoľčian a nový kontrakt je výsledkom jeho prístupu. Veľmi sa z tohto podpisu teším a verím, že budú nasledovať ešte ďalšie predĺženia zmlúv." 20-ročný Beňo debutoval za Slovan v ročníku 2020/21. V 42 zápasoch aj vrátane play-off mal bilanciu (1+0). V tejto sezóne nastúpil v 20 dueloch a získal 3 body za prihrávky.

Prečítajte si aj

Brankár Tomáš Vošvrda odchádza z Liptova
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články