Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Vedenie NHL prerušilo aktuálnu sezónu!

NEW YORK - Vedenie hokejovej NHL sa rozhodlo prerušiť sezónu a odložiť všetky zápasy, ktoré boli na programe v termíne 22.-25. decembra. Dôvodom sú množiace sa prípady koronavírusu.
Zdroj: 41300
Zdieľajte:

V priebehu pondelka prišla zo zámoria informácia o tom, že Columbus Blue Jackets a Montreal Canadiens sú v poradí ôsmy a deviaty klub NHL, ktorým liga pozastavila hokejovú činnosť. Vedenie súťaže odložilo na neurčito zápas Buffala s Columbusom, ktorý sa mal hrať v noci na utorok, a následne aj duel Pittsburghu s New Jersey o deň neskôr. "Po konzultácii s Hráčskou asociáciou sa napokon na neurčito odložil zvyšok zápasov z 22. a 23. decembra a prerušili sa všetky činnosti tímov od 22. do 25. decembra," informoval web nhl.com.

Prečítajte si aj

Obrovské prekvapenie na úkor Slovana, Prešov tretí raz vyzrel na Trenčín, Michalovce zase zlyhali

Šíriaci sa koronavírus postihol v uplynulých dňoch viaceré tímy. Liga už predtým odložila zápasy Colorada, Floridy, Calgary, Nashvillu a Bostonu, v nedeľu sa na zoznam pauzujúcich klubov pridali Detroit a Toronto. Odložené sú stretnutia, pri ktorých by tímy museli prejsť cez kanadsko-americkú hranicu.

Prečítajte si aj

Prestíž pre HC Slovan Bratislava: Líder extraligy nahradí Javorové listy na veľkom turnaji

NHL doteraz musela odložiť 49 zápasov, pričom 44 z nich za uplynulých sedem dní. Na pandemickú listinu pribudli z hráčov Liam O’Brien, Brendan Smith, Calvin de Haan, William Lagesson, Darnell Nurse, Mike Hoffman, Kevin Hayes, Brent Burns a Adam Larsson. Po krátkej prestávke budú môcť prísť hráči do tímových zariadení 26. decembra s negatívnym testom.

Prečítajte si aj

VIDEO Droppa k výmene Bretona povedal jednu vetu, Kaskinena trápia kľúčoví útočníci
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články